Péntek 13 van. Félsz?
Figyelt kérdés
Érzed már a rettegést? A csontjaid össze koccannnak remegés közben? Érzed, hogy figyelnek? Hogy te vagy a következő áldozat? Nam hallod a többi halott sikítását, aki hív, hogy kövesd? Halj meg?
Rettegsz már?
2010. aug. 13. 00:13
21/166 A kérdező kommentje:
jah am azzal ütöm el az időt, hogy egy füzetbe rémmeséket írogatok netről, meg fejből..és durva h pont éjfélkotr írtam le véletlen a péntek 1as történetet..és mikor ez tudatosult akk írtam ki ezt a kérdést XD...
2010. aug. 13. 01:08
22/166 anonim válasza:
a cigis vagyok elszívtam fúú de sz@r volt metholos boahhh
kimetél a pókhoz???xD :D
23/166 anonim válasza:
jah
úgyolvastam h kimegyek xD bocsika :$
24/166 A kérdező kommentje:
amentolos cigi is cigi...jobb mint a semmmi...hmm most igy péntek 13.a lévél megnézem azt a pókolt..pill és jövök XD
2010. aug. 13. 01:14
25/166 anonim válasza:
csak aztán le ne harapja a fejed xD !!! :D:D
cigissss :D
26/166 A kérdező kommentje:
vááá minden tiszta pókháló és vagy 50 pók van kint...vááh, még a plafonon is, meg a korláton is, meg az ajtóba is...váhh de undi...vváááh... utálom a pókokatttt
2010. aug. 13. 01:15
27/166 anonim válasza:
xD én elvagyok velük volt egy csomószor madárpókunk nincs velük semmi bajom
Mondjuk ha rajtam van akkor már " wááá fújj szeddle szeddle" xD
29/166 A kérdező kommentje:
eskü én annyira gyülölöm őket hogy ha rájuk gondolok is ráz a hideg... a pókembert is utálom, bármilyen designes is a fejjel lefelé csókolózás XD
2010. aug. 13. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!