A mennyországban lehetni fog szexelni? Lesz még nemiszervünk?
@9:
"Remélem az impotencia után reinkarnálódunk egy merevedőképes testbe."
Ehhez semmilyen reinkarnációra nincs szükség, erre a derekem a legjobb bizonyíték.
Egyetlen hirtelen mozdulat, és olyan kemény és tartós merevedésem lesz, amilyet egyéb területeken a legjobb csajok sem tudtak kiváltani... És ahogy öregszem, ezt csak egyre könnyebben produkálom.
A halál után közvetlenül szerintem csak lelkek leszünk, testünk nem lesz. A keresztény tanítás szerint viszont ugyanezt a földi testünket újjáteremti Isten a feltámadáskor, tehát elég téves elképzelés az, hogy a kereszténység a halál után csak egy szellemi léttel számol. Egyáltalán nem, új földet és új eget várunk és új testet. Az az új test halhatatlan lesz, nem fog rajta öregedés, betegség. Viszont nekem az rémlik a Bibliából, hogy párkapcsolatok már nem lesznek. Hát szívás...de logikus, a szaporodás itt megy végbe ezen a világon, az új világra már csak azok mehetnek, akik itt már megszülettek valaha és feltételezem, hogy aki a pokolba jut, az nem kap új testet. Viszont nem is baj, ha abban az új világban is lenne szerelem és szex, ugyanez a pokol várna ránk, mint itt.
De nyugi, szerintem a halál után nincs semmi.
A kérdezőnek csak annyi baja van, hogy túlságosan földhöz ragadt és a szex körül forog az agya.
Odaát a mennyországban, Isten országában már nincs testi vágy és nincs szex vágy sem, annyira tökéletes ott minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!