Hogyan szerezhetem meg az ŐsMagyar tudást amivel kapcsolatba léphetek a Szíriuszi testvéreinkkel?
Figyelt kérdés
Vannak erről oktató videók vagy személyes jelenlét kell a tudás megszerzéséhez?2020. dec. 19. 10:54
1/4 anonim válasza:
Ha ősi magyar népdalokat énekelsz, kapcsolatba tudsz kerülni velük.
2/4 anonim válasza:
Ha érdekel a táltos tudás, vele érdemes felvenni a kapcsolatot.
3/4 anonim válasza:
Videos
Video result for Hogyan szerezhetem meg az ŐsMagyar tudást amivel kapcsolatba léphetek a Szíriuszi testvéreinkkel?
Preview
34:26
Szíriusztól a Kárpát-medencéig - Golenya Ágnes, Jakab István
YouTube · VNTV - VIVA NATURA TELEVÍZIÓ
Apr 3, 2014
Video result for Hogyan szerezhetem meg az ŐsMagyar tudást amivel kapcsolatba léphetek a Szíriuszi testvéreinkkel?
1:15:30
2012 04 12 I Rész - Szíriusziak
YouTube · György Kisfaludy
Apr 14, 2012
Preview
1:23:27
Spiritual Fight for Sirius - Itt van a szíriuszi kutya elásva (teljes ...
YouTube · Egység Média - Film
May 8, 2017
View all
4/4 anonim válasza:
Egy jó rabbi mindenre tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!