Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt köztetek valódi...

Van itt köztetek valódi gyógyító aki tud oldani apróbb félelmeket és testi tüneteket?

Figyelt kérdés
Privátban is örülnek a valaszoknak.
2020. nov. 7. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Mitől félsz?
2020. nov. 7. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Miért pont 666?
2020. nov. 7. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Jézus és 666 hogy fér össze?
2020. nov. 7. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Még a korábbról hoztam magammal...De én sem szeretem ezt a nevet hidd el...Nem érzem a magaménak, nem tudok vele azonosulni és soha nem is fogok szerintem...

A neveknek egyébként nincs semmi jelentése, de senkit nem ítélek el miatta, ha előítéletes, hiszen sokan szavakkal kommunikálunk egymással, és ha éppen nem a külsőségekre koncentrálunk, akkor a dolgok értelmét és lényegét keressük....

2020. nov. 7. 22:52
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Nem ítélkeztem, csak ahogy ránéztem úgy meütött. Nem értettem, hogy lehet ilyet választani. De amúgy minden rezgés, megértem hogy téged is zavar.

Nem lehet szerkeszteni?

2020. nov. 7. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Gyógyító vagy? Ha igen, megkérdezhetem mit tudsz a migrénről?
2020. nov. 7. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok gyógyító sajnos. Már találtam új nevet, de még nem jött el az ideje, hogy felfedjem :)

Mivel sosem volt migrénem így csak a szokásos jó tanácsokat tudom adni:

Ki kell aludni magunkat, friss levegőt kell beengedni és valamennyi mozgásra is szüksége a szervezetnek.

A kávét és a fekete teát tudom még javasolni. (Túl sok kávé fogyasztása esetén meg annak a mértékét csökkenteni.)

Ami még hatásos lehetne a fej simogatása és a szaunázás (amire persze most korlátozottan van lehetőség).

Nem szabad hosszútávon éheztetni magunkat és együnk leveset meg zöldségeket.

Kell valamit találni, ami kikapcsol. Akár filmezés, zene hallgatás. De ezek eltúlzása is okozhat levertséget.

A lényeg, hogy keressünk valamit, amiben örömet találunk és felüdít...

2020. nov. 7. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es köszi!
2020. nov. 7. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sok gyogyitot ismerek. Pszichologusnok, termeszetgyogyasznak, masszőrnek hivjak magukat a nagyvilag elott.
2020. nov. 7. 23:59
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

... no és általános orvosnak, háziorvosnak.

.

Ha nem orvosi egyetemen végzettre gondolsz, bármelyik jóst/jósnőt felkeresve - és megfizetve - választ kaphatsz, ki, mikor fog nem tudományos alapon meggyógyítani.

2020. nov. 8. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!