Mitől van az hogy két ember ugyanazt éli át? pl egyszere lesznek betegek, ugyanazokkal a tünetekkel,
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 19:42
2/9 A kérdező kommentje:
nem. ez már évek ótta igy van, lélektárs?
2020. nov. 6. 19:47
3/9 anonim válasza:
Nem csak koronavírus létezik, más járványok is vannak minden évben...
4/9 A kérdező kommentje:
most értelmes választ nem tudsz adni?
2020. nov. 6. 19:58
5/9 anonim válasza:
Nagyon érdekes dolog, én így vagyok az egyik munkatársammal. Én nő vagyok, ő férfi.
Mindig egyszerre fáj mindenünk. Ha megszólalok hogy fáj a hasam, ő is mondja hogy neki is. Mondom fáj a fogam, neki is. Hányingerem van, neki is. Persze nem csak akkor mondja amikor én is, sokszor volt hogy épp mondani akartam hogy fáj a hasam, erre pont megszólalt hogy memnyire fáj a hasa.
Nagyon fura.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet benne valami, én úgy gondolom semmi sem történik ok nélkül.
2020. nov. 6. 20:06
7/9 anonim válasza:
A párom és a testvére is így van, pedig 100 km a távolság kettőjük otthonától., 😊Még a derekuk is egy időben fáj.
8/9 anonim válasza:
Íme a gyakorikérdések.hu, ahol a "miért?" kérdésre nem az észszerű logikus magyarázat számít "értelmes" válasznak, hanem az, hogy "nagyon fura" meg hogy "xy ismerősöm is így van vele" :D
9/9 Grimfox válasza:
Lehet empátia, és erős hasonlóság bizonyos pszichés területeken. Lehet tudattalan, vagy tudatos vonzalmon alapuló összehangolódás az egyik fél részéről. Kicsi a valószínűsége, hogy mindkét fél elég érzékeny lenne, hogy összehangolódjanak. A lelki társ dolog egyfelől nem létezik olyan formában, hogy egymásnak lettetek rendelve, de lehettek ettől még kompatibilisek, és nem csak romantikus értelemben, hanem más emberi kapcsolat értelmében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!