Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy két ember...

Mitől van az hogy két ember ugyanazt éli át? pl egyszere lesznek betegek, ugyanazokkal a tünetekkel,

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Mert járvány van.
2020. nov. 6. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:
nem. ez már évek ótta igy van, lélektárs?
2020. nov. 6. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak koronavírus létezik, más járványok is vannak minden évben...
2020. nov. 6. 19:48
 4/9 A kérdező kommentje:
most értelmes választ nem tudsz adni?
2020. nov. 6. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon érdekes dolog, én így vagyok az egyik munkatársammal. Én nő vagyok, ő férfi.

Mindig egyszerre fáj mindenünk. Ha megszólalok hogy fáj a hasam, ő is mondja hogy neki is. Mondom fáj a fogam, neki is. Hányingerem van, neki is. Persze nem csak akkor mondja amikor én is, sokszor volt hogy épp mondani akartam hogy fáj a hasam, erre pont megszólalt hogy memnyire fáj a hasa.

Nagyon fura.

2020. nov. 6. 19:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet benne valami, én úgy gondolom semmi sem történik ok nélkül.
2020. nov. 6. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A párom és a testvére is így van, pedig 100 km a távolság kettőjük otthonától., 😊Még a derekuk is egy időben fáj.
2020. nov. 6. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Íme a gyakorikérdések.hu, ahol a "miért?" kérdésre nem az észszerű logikus magyarázat számít "értelmes" válasznak, hanem az, hogy "nagyon fura" meg hogy "xy ismerősöm is így van vele" :D
2020. nov. 6. 20:22
 9/9 Grimfox ***** válasza:
97%
Lehet empátia, és erős hasonlóság bizonyos pszichés területeken. Lehet tudattalan, vagy tudatos vonzalmon alapuló összehangolódás az egyik fél részéről. Kicsi a valószínűsége, hogy mindkét fél elég érzékeny lenne, hogy összehangolódjanak. A lelki társ dolog egyfelől nem létezik olyan formában, hogy egymásnak lettetek rendelve, de lehettek ettől még kompatibilisek, és nem csak romantikus értelemben, hanem más emberi kapcsolat értelmében is.
2020. nov. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!