Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van a mai napnak jelentősége,...

Van a mai napnak jelentősége, vagy olyan mint a többi nap?

Figyelt kérdés
Te többet szórod ilyenkor a pénzt? Vagy depisebb vagy?

2020. okt. 31. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Miért, mi van ma?????
2020. okt. 31. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Valami új hülyeség lehet, amiről még nem hallottunk. Ez a kategória sajnos tele van ilyenekkel. Ha nem, akkor bocsánat hogy előítéletes voltam.

Ma van egyébként a reformáció napja, de nem hinném hogy ettől "depisebbnek" kéne lennem.

2020. okt. 31. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszünk semmit.
2020. okt. 31. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Szombat van
2020. okt. 31. 13:12
 5/11 anonim válasza:
64%
Hát...ma megmostam a hajam. Max a samponra kellett többet költenem. Kicsit felvittek az árát:(
2020. okt. 31. 13:53
 6/11 anonim válasza:
48%
Én ma nagybevasarlasra elkoltottem 60ezret. Ki is akadtam rendesen.
2020. okt. 31. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Hinnye, az nem kevés!

2020. okt. 31. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Ugyanaz van mais, mint holnap lészen.
2020. okt. 31. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj ne hülyüljetek már, nyilván a halloween-re gondolt, ahogy a kulcsszót is megadta! 🤦‍♀️

Kérdező, A halloween ősi kelta hagyományokból kialakut ír ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak. A kelták hite szerint október 31-én este a holtak szellemei visszatérnek és mivel beköltözhetnek az élőkbe, félelmükben beöltöztek különféle álcázó maskarákba, mert ezzel akarták becsapni és összezavarni a holtak szellemeit.

Nem össze keverendő a mindenszentekkel, ami November 1, ilyenkor az üdvözült lelkekre emlékszünk, másnap pedig a még tisztító tűzben lévő szeretteinkre, ez a halottak napja. Szóval az, hogy "Magyarországon mindenszentek van, nem halloween" nem igaz.

Itthon a 90-es generációtól kezdett jobban népszerűvé válni, és nyilván aki tartja az többnyire vásárol is hozzá tököt, dekorációt, élelmiszert, jelmezt.

2020. okt. 31. 23:55
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Van...de, mint az újév. Amúgy olyan mint a többi

(A napéjegyenlőségek és a napfordulók közt is voltak ünnepek ezekből már csak a halottak napja maradt fenn)

Elmormolok egy imát és +1 főre terítek. Meg persze lefutom a szokásos köröket.

2020. nov. 1. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!