Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehet energiához jutni?

Hogy lehet energiához jutni?

Figyelt kérdés
Most nehéz időszakon megyek keresztül.Gyengének érzem magam. Nem vagyok beeg, csak már nagy a gond. Milyen lehetőségeket tudtok amivel energiához juthatnék? Meditáció is érdekel.
2020. okt. 25. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Alvás... Koffein
2020. okt. 25. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

"Egyél igyál rágozz!- Orbit"

Az alap életműködéshez kiegyensúlyozott étkezés, megfelelő mennyiségű folyadék és pihentető alvás. Ha ez megvan és még mindig gyengének érzed magad, egyél sportszeletet. Mert "Sport szelet - ha kell egy kis energia!"

A meditációval a napi stresszt tudod oldani, edzéssel meg a felgyülemlett feszkót.

"Dreher - Annyi a világ, amennyit beletöltesz"

"Unicum - csak pozitívan"

Szóval évés, ivás, sport és engedd el a felesleges feszültséget azaz "belső béke".

2020. okt. 25. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj ellen a változásnak, amit az élet megkíván tőled. Ne birkózz a valósággal, sokkal erősebb nálad. Változz a változó világgal, adaptálódj az új helyzetekhez. Engedd el a fenntarthatatlant.
2020. okt. 26. 05:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. okt. 26. 07:13
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Qigong vagy magyarosan csikung gyakorlatokkal. Ez egy kínai eredetű mozgás -ès energiarendszer...rendszeres gyakorlása segít mindig energikusnak ès egészsègesnek maradni.
2020. okt. 26. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem pl. egy komolyabb multivitamin segített. 1 hét alatt turbó fokozatra kapcsolt. Lehet, neked is csak ez hiányzik.
2020. okt. 26. 08:22
 7/9 Grimfox ***** válasza:
100%
Qigong, és pranayama a két legjobb módszer. Ezek mellé, ha a hozzájuk tartozó helyes táplálkozást is bevezeted, legalább arra az időre, amíg ez a nehéz időszak fennáll, akkor használhatod ki a módszereket teljes kapacitással.
2020. okt. 26. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
220v
2020. okt. 26. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Sport, illetve igyekezz minél több időt eltölteni a természetben.

A solfeggio hangfrekvenciák rendszeres hallgatása (megfelelő minőségű fejhallgatóval) is hatásos módszer. Az előttem szólók többsége is hasznos tippeket adott neked, szerintem már kedvedre válogathatsz közülük! :)

2020. okt. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!