Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért történik velem ez?

Miért történik velem ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában nagyon fáradtnak érzem magam folyamatosan, egészségügyi problémák is jelentkeznek és folyamatosan közbejön valami probléma, amiket egyszerűen képtelen vagyok megugrani.

Alapjáraton mostanában balszerencsés vagyok, és egyszerűen nem is érzek már magamban lendületet semmilyen értelemben.

Odáig jutottam, hogy likvidáltam magam a közösségi oldalakról, hátha segíthet a helyzeten, de nem segített semmit.

Kérem, hogy csak a komoly válaszolók segítsenek, aki csak tippelget, vagy trollkodik az keressen más kérdést.

2020. okt. 24. 22:18
 1/5 anonim válasza:
Szedjel vitamint az sokat segít.
2020. okt. 24. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ételallergia is lehet a háttérben glutén, laktóz stb...
2020. okt. 24. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Vashiány?

Én most úgy nézek ki mint aki most kelt fel a sírból, vérszegény vagyok. Ilyen időben általában legyengül az ember. De lehet megátkoztak! Meditálj! És szedj vitamint ❤️

2020. okt. 24. 23:11
 4/5 Grimfox ***** válasza:
A leírás alapján tényleg valamilyen egészségügyi problémának tűnik. Hiánybetegség szokott ilyen lenni. Ahogy a 3-as írta, a vashiány, például. A balszerencse érzése abból fakad, hogy nincs energiád mindarra, amire egészségesen volt, és emiatt csökkent a koncentrációd, és úgy általában a mentális teljesítőképességed(nem azt írom, hogy hülye lettél, hanem hogy szellemileg gyorsan kifáradsz).
2020. okt. 24. 23:31
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

te sem szeretsz mozogni es egeszsegesen taplalkozni

illetoleg azt hiszed jol tapizol es mozgizol...

idomulasaval a legtobb emberi szervezet egyre nehezebben birkozik meg az emberi butasaggal

Minden betegseg a genetikusok is ezert allakulnak ki nem onmagaban egy idozito miatt

Xy4

2020. okt. 25. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!