Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a pua (Pick up artist)...

Ez a pua (Pick up artist) dolog az NLP-t használja?

Figyelt kérdés
manipulációt tanítja, meg hogy hogyan lehet a kivállóságot modellezni. Észrevettem hogy mindkettőbe vannak azonos, hasonló dolgok, pl ez a pua is arról szól hogy hogyan változhat úgy az ember, hogy a viselkedését állandóan tökéletesíti, változtatgatja míg nem a kívánt eredményt kapja. Az nlpbe is van ilyen. Tehát az NLP-ből vett át dolgokat a pua?
2020. okt. 10. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
A PUA csak a nyomorult luzerek atveresere jo akik hajlandoak fizetni ezert a 'szupertitkos' tudasert, noket felszedni semmikepp.
2020. okt. 10. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

"Észrevettem hogy mindkettőbe vannak azonos, hasonló dolgok"

mindkettő arra megy rá hogy elkeseredett incelekről gomboljanak le annyi pénzt amennyit csak lehetséges. kár hogy a "tudás" amit átadnak, nem működik. legalábbis egy normális nőn nem. aki meg vevő lenne rá, az után nem érdemes menni

2020. okt. 10. 21:04
 3/5 anonim válasza:
100%
A pua kamu! Anya kinevette amikor mutattam videókat róla, hogy csinálják. Azok a felvételeknél meg van beszélve a csajjal, hogy miket mondjon. 10 nőből olyan 1 lehet összejönni ha próbálkozol normális stílussal, nem játszod meg magad, van tényleges önbizalmad stb. így nyíltan a plázában az utcán és mondjuk jó napja van a csajnak. Olyan barom módon eggyel sem, ahogy Nicholasz Viktor, Mexdulex és a többi majom csinálja. Inkább kezdj el valami sportot ami segít, magabiztossá tesz, de közben szerénnyé is pl. birkózás, judo, brazil jujitsu és társai
2020. okt. 11. 12:02
 4/5 anonim válasza:
100%

Különben egy jó pszichológus az többet tud segíteni az önbizalom növelésben, mint itt bárki más.

Előző voltam.

2020. okt. 11. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem olyan lányt, akinek fizettek azért, hogy szerepeljen rejtett kamerás videókban.

Meg ha egy puát megkérsz, hogy bizonyítsa az állításait, akkor sablonválaszt ad, egy idő után pedig elkezd hisztizni, mert fél, hogy lebukik.

2021. ápr. 26. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!