Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért álmodtam tegnap du.az...

Miért álmodtam tegnap du.az egyik régi barátommal?

Figyelt kérdés
5 éve le csukták, 2 évre rá még keresett, leveleztünk egy ideig, de én valamiért nem tartottam tovább vele a kapcsolatot amit nagyon meg bántam. Tegnap du. Le doltem kicsit pihenni és vele álmodtam pedig évek óta egyszer se fordult meg a fejemben, nem is gondoltam re ezért se értem. Viszont nem akartam fel ébrednicerre tisztán emlékszem! Jó volt újra 'latni' és még ölelni. El kérte újra a számom, viszont mintha béna, toloszekben ült ha jól emlékszem, egyébként makk egészséges pasi. Miért történt ez? Azóta nagyon nyomaszt és csak ez jár a fejemben semmi más. N28
2020. szept. 30. 13:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Át írta a telefonom, elnézést a hibákért
2020. szept. 30. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Pont azért álmodtál vele, mert nyomaszt. Nem az álomtól kezdett el nyomasztani. Álmodban eszedbe jutott, és előjöttek az emlékek / érzések. A tolószék is valószínűleg azért volt, mert sajnálod, hogy megszakadt a kapcsolat, és úgy érezheted, hogy elvettél tőle ezzel valamit.
2020. szept. 30. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nyomaszt, írj neki, attól talán jobb lesz.
2020. szept. 30. 14:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Írni, ez volt tegnap az első gondolatom, mai napig nagyon tacsra tett lelkileg de sajnos nem tudom a címet.

2020. szept. 30. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt te magad is tudtad volna, ha jobban belegondolsz. Eléggé nyilvánvaló volt. Nem tudod a címet? Név alapján, Facebookon, itt-ott nem lehet megtalálni? Régen hova írtál neki?
2020. szept. 30. 14:43
 6/11 A kérdező kommentje:

5 kérlek olvasd el még egyszer amit írtam és Ertelmezd!

Fb... Na jó... Olvasd el légyszíves és utána írj!

2020. szept. 30. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Elolvastam másodszor is. A levelezés simán lehetett e-mail, de oké, ezek szerint postai levelezés volt. Az a címe ezek szerint már nincs meg, vagy elköltözött.

A Facebookra továbbra sem adtál magyarázatot, hogy ott miért nem lehetne megtalálni, ezt én nem tudhatom. Csak ötletet próbáltam adni.

2020. szept. 30. 14:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Aki fegyhazban letoltendpn ül nincs fb on de sehol máshol. Ez szerintem mindenkinek tudnia kéne... De ezek szerint nem!
2020. szept. 30. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Oké, igazad van, írtad, hogy 5 éve lecsukták, és 2 évre rá... Úgy értelmeztem én idióta, hogy azóta leveleztetek, hogy szabadult. De ha még mindig rács mögött van, akkor értem azt is, hogy Facebookon hiába keresed. Attól függetlenül szerintem ki lehetne deríteni, hogy hol van, és tudnál írni neki. Vagy totál esélytelen? Tudod, melyik börtönben van?
2020. szept. 30. 15:10
 10/11 A kérdező kommentje:

9 nem tudom őszintén megszolva. Közös ismerős álltál keresett meg 2 éve, de én velünk nem tartom, nem akarom egyáltalán tartani a kapcsolatot!

Sajnos a levelet ki dobtam, teljesen tanácstalan vagyok sajnos így hagyni fogom

2020. szept. 30. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!