Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez miért lehet nálam?

Ez miért lehet nálam?

Figyelt kérdés
Röviden egy tizenkilencéves fiú vagyok,egy két éve már itthon ülok igazából,és a telefont nyomkodom. Destruktív neveltetési környezetből jövök,és az óvoda is az volt természetesen,én voltam a csendes okos fiú. Csaknem óvodában a visszautasítások miatt,nem akartam többet beszélgetni senkivel,családon kívül,míg aztán már suttogva,majd rendesen,de keveset beszéltem,tizenhatévesen döbbentem arra rá,hogy a hamis énem uralja az életem,aki nem én vagyok,kilencediket elvégeztem,igaz hogy idegösszeroppanás követte,de letudtam azt az évet,a következőt is,de úgy hogy a szülők segítettek,aztán következő évben összetörtem, feljött valami gyerekkorból,elkezdtem járkálni,egy hétig egyfolytában járkáltam,semmit nem aludva,mert nagyon zaklatott voltam,gyerekkora emlékeztető álmok,tűz szimbólum megjelenése,amit a változásnak értelmeztem. Aztán elmúltak ezek az intenzív tünetek,de nem voltam boldog,nem tudtam önmagam lenni. Áprilisban el akartam kezdeni chikungozni,változtatni szerettem volna,de azt hittem nem menne. Megpróbaltam,rákerestem arra,hogy chi energy healing,aztán ez segített nekem,észrevettem,hogy ettől önmagadhoz is kozelebb kerülhetsz,boldogabb voltam,energikusabb,és végre azt éreztem először hogy önmagam vagyok,ha nem is teljesen. Tegnapelőtt a zenehallgatás után harminc perccel,tudat alatt elindultak olyan gondolatok,amikhez a félelem köthető valószínűleg. Ma tudtam aludni azért, leginkább lefekvés előtt érzem ezt,hogy ez jobban előjön, mintha egy trauma akarna színre lépni,de nem tudom mi lehet. Minden cselekvés előtt megfigyeltem,mintha a hamis énemhez kötött gondolatok jönnének elő. Arra tippelek,hogy a hamis énem harcol nyíltan most a valós ellen,vagy éppen a hamis én halálát jelentené? Szívből örülnék pozitív, segítőkész,és nem troll válaszoknak. Ha valaki tudna segíteni,tényleg nagyon hálás leszek, próbáltam összefüggően írni,de ideges vagyok tudat alatt.

2020. szept. 15. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező. Orvos vagyok, és azt gondolom, hogy érdemes lenne felkeresnie a körzeti pszichiátert. A gondolatai olyan jellegűek, amelyek deluzív zavar, esetleg schizophrenia irányába fejlődhetnek, amit jó volna időben felismerni és megfelelő módon kezelni.
2020. szept. 21. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!