Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az elmúlt pár hétben rájöttem,...

Az elmúlt pár hétben rájöttem, hogy irányítva van az élet és velem nagyon durván játszik. Hogyan maradjak így itt?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már tisztán látok. Ide sem akartam írni, mert félek, hogy ezért is csak büntetés jár majd, de muszáj. A családom élete olyan, mint egy rossz forgatókönyv. Az egyik felmenőm megmondta, hogy az életben a büntetését tölti, aztán elkezdte elemezni a családtagjainkat. Soha nem fogom elfelejteni a szavait.

Már azt is el tudom képzelni, hogy ez az élet játék valakik számára, hogy kik lehetnek azt nem tudom. Sims 2.0.

Már félnék is kilépni újra az életbe, mert tudom, hogy a játék folytatódik. Egyszerűen rettegek. Ha megcsúszom a zuhany alatt, már arról is tudom, hogy megtervezett. 2 hete ok nélkül bedagadt a lábam es nem tudok ráállni. Persze ezek semmik a borzalmakhoz képest, amik történtek velem. Egy napig tudnám sorolni. Pedig nekem szociális fóbiám van, emiatt még a veszekedés is nehezen megy, gyerekként pedig gyámoltalan voltam, nem hinném, hogy ártottam volna bárkinek. Az egyetlen megoldás az öngyilkosság, csak így vethetnek véget a dolognak. Pszichológushoz ne küldjetek, nem csinalt velem semmit.

2020. szept. 11. 01:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es megint feltalálta a spanyolviaszt,mert amire tudatára ébredsz afölött hatalmad van és irányíthatod.A tudatos embert pl ez választja el az öntudatlantól...Az élet tele van ok-okozati összefüggésekkel és szinkronicitással,ezt kezdted el felismerni és átlátni.Bármilyen személyiség összetettségéből előre megjósolható tetteinek végkifejlete.Ezt hívják a kis én forgatókönyvének amit a Felettes Én ír meg számára..

Vagyis a játékmester részben te vagy,a játék célja pedig nem a sz@vatás,mert annak semmi értelme nem lenne,hanem a demonium legyőzése a megértéseken és felismeréseken keresztül,saját torz tükörképednek a megváltása akár a másik emberben felismerve azt..

Tehát innen vagy vállalod a felelősséget a tudatalatti elfojtásaidért,vagy maradhatsz áldozat de mindig te döntesz..és ezt a szabad akaratot olyannyira tiszteletben tartják odaát,hogy akár végig nézik ahogy a vesztedbe rohansz,de beleavatkozni azt nem fognak,remélem érted..

valamint nincs semmiféle büntetés csak a saját mélyről jövő bűntudatod amit önmagadra mérsz..fordulj befelé..

2020. szept. 11. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyre kisebb mértékben vagyunk "elengedve" a végidőkben..Most képzeld el mekkora káosz lenne itt irányítás nélkül.
2020. szept. 11. 19:29
 13/17 A kérdező kommentje:

Annyi mindent olvastam itt most, hogy ezt a bipolaris, kényszeres elmém nem is tudja feldolgozni egyszerre, de köszönöm a válaszokat, örülök, hogy senki nem volt bunkó, mint más kérdéseknél.

Azzal az elmélettel, hogy saját magam teremtem magamnak a világomat csak az a gond, hogy kiskoromtol kezdve történnek velem a borzalmas dolgok, pedig akkor még nagyon nem voltam pesszimista. Eleve az “apámnak” nem kellett volna szaporodnia, mert egy halmozottan mentális beteg, életképtelen, valószínűleg autista állat. Mar eleve csak emiatt semmi esélyem nem volt az eletben. De ez a tény még nem magyarázná azt, hogy tőlem függetlenül!! miért történnek velem megmagyarázhatatlan rossz dolgok folyamatosan, mintha egy szappanoperában lennék.

Most mar nagyon pesszimista vagyok es paranoiás is, ez igaz, de ettől függetlenül még tisztán látok es látom, hogy ami a családomban van, az nem lehet véletlen.

Például: teljesen alkalmas lennék egy különleges munkára, amit nagyon szerettem volna, de van bennem valami, ami annyira rossz, amit max az emberek 0,001 százaléka mondhat el magáról, ezzel szinte teljesen lehetetlenné tette, hogy azt a munkát végezzem, amit szerettem volna. Erre nincs természetes magyarázat. Ez direkt kicseszés.

A lábamat pedig csak példának hoztam fel, mar két hete dagad, abszolút minden ok nélkül, de őszintén nem érdekel, örülnék, ha ez lenne a legnagyobb gondom.

2020. szept. 11. 19:40
 14/17 Grimfox ***** válasza:
52%
11, ez egy frissítően építő jellegű, és átgondolt válasz volt fölösleges mellébeszélés nélkül. Tetszik az elgondolás.
2020. szept. 11. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Olvastam hallottam hasonló történeteket.Mi van ha tényleg úgy van ahogy írja,és mások próbálják irányítani?Ezt az oldalt soha senki nem nézi
2020. szept. 23. 23:57
 16/17 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Sajnos meg kell hogy irjam, hogy az öngyilkossàg se lesz megoldàs, mert „odaàt“ is felelned kell a tetteidért!
2021. márc. 3. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:

kapásból ezt jutott az eszembe: (2:12)

https://www.youtube.com/watch?v=EnYhHSQ7GGI

Sajnálom kik ebben/ ettől szenvednek.

Ha játék, akkor élvezd ki. ha megvan tervezve de nem látod előre, lepődj meg. Nem a szereped játszod azzal is hogy tudod, hogy tudod, hogy tudják, hogy tudod? igazi dráma kétely, reménytelenség. Hmmm. ezt a megvilágosodást kerested? valóban felébredtél volna? Mert kik megvilágosodtak/felébredtek nem ezt tanítják, várj..."Legyen meg a te akaratod!"... banyek de...:)

Én alapban úgy tartom, hogy az mi körbe vesz egy tragikomédia, egy játék az élet színpadán, de te a szerep vagy vagy az ki játssza? ha külön kezeled külön lesz, ha egybe, hát élvezed minden egyes percét.

2021. márc. 15. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!