Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha berepült...

Jelent valamit, ha berepült egy denevér a házba (kis ablakon)?

Figyelt kérdés

Berepült egy denevér a házba és alig tudtunk vele mit kezdeni. Meg kellett ölni (?sajnos?)... Abba bele se kezdek, hogy hogyan...xD

Jelent valamit a denevér? Köszi a válaszokat.

2010. aug. 6. 00:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem állatkínzók, csak bénák. Idáig minden ismerősöm élve ki tudok vinni minden denevért, madarat, békát, satöbbit, ami betévedt a lakásba.

Had' ne sajnáljuk már a függönyötöket......

2010. aug. 7. 10:27
 12/16 anonim válasza:
szerintem azt jelenti hogy szükség van egy szónyoghálóra.!
2010. aug. 7. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
azt,hogy nem tartottátok be a szabályt,miszerint follyon bármi,de-ne-vér:)
2010. aug. 7. 16:14
 14/16 anonim válasza:

hát ha én lettem volna a denevér tuti hogy nem a függönyt téptem volna szét hanem a kábeleket hogy ekkora barom kérdést ne tudj feltenni. mért kellett megölni? szerencsétlen véletlenül berepült, és anynira megijedt hogy ki sem tudott menni mert nem talált ki. rohadt nyomorékok vagyotk hogy emgöltétek.

állatkínző köcs*ög bagázs

2010. aug. 7. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Úristen!!!! Nemááár?? az a rohadt kis denevér széttépte a függönyt?? ráadásul az ÚJ függönyt??? nem is tudom hogy hogy viselitek ezt a helyzetet.. gondolom nagyon megviselt mindenkit a szétszakított függöny satnya látványa. remélem méltó búcsúztatásban volt része annak a szerencsétlen kis függönynek.

(Ti komolyan megöltetek egy denevért mert véletlenül leszakította a függönyötöket? Komolyan ennyi agyatok van? Remélem legközelebb te repülsz be véletlenül valahová....)

Ez az egész azt jelenti hogy nálatok nagy f*szfejek laknak :D

2010. aug. 21. 15:38
 16/16 seli20 válasza:
Egyébként jelent valamit. Elvileg (olvastam) ha bent van egy denevér a házban, az a halált jelenti (valaki meghalt, meghal) nem tudom hogzy ez igaz-e, de szerintem nem.
2013. aug. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!