Milyen ezoteriaval, vagy spiritualitassal foglalkozó “szakemberhez” kellene fordulnom ebben az esetben?
Hát sosem tudod meg az igazat.
Trash szókincs. Magyarul nem megy?
És falusi vagyok? Tán írtam hol lakok? Ejj ejj szegény gyermek gondolkodj egy kicsit mielőtt elkezded a szitkozódást. De végülis csak magadat járatod le. Én nem szidtalak, de te csak erre vagy képes.
A gyerekszobában pedig a két gyermekem alszik. A feleségemmel pedig rajtad nevetünk. 🤩 Folytasd kérlek. ☺️
Már a “tán” sokat elmond. A végül is pedig külön van.
Szóval 31 éves “férfiként” két kölyökkel meg egy “feleséggel” vasárnap este ezoteria témakörben gyakorizol es 20 éves lányokkal vagy egy utolsó bunkó féreg. Miközben ilyen emojikat használsz:☺️🤩😍 Hát megnyerő életvitel. Gondolom a “feleséged” is egy 6 elemis szociális munkás, nem értem az ilyeneknek miért kell szaporodni. Vidd el inkább szerencsétlen nőt egy kifőzdébe. Ne túráztasd magad tovább.
Hűha. Lány létedre elég nagy tuskó vagy. És igen rosszul írtam, biztos elítél érte a világ. 😀
És igen, 6 elemit végzett jogász a nejem. Tudod ő ilyen különleges, megkapta egyetemi tanulmányok nélkül. 😀
Biztos a falusi paraszt hátrányos helyzet miatt. Bár nem biztos.
Azok a jelek pedig azért vannak, hogy húzzák a "a 20 éves kislány" agyát. 🤩
Mert mint láthatod nem az én hozzászólásaimat törlik trágár beszéd miatt.
Megint te kötekszel. És igen én elírtam egy szót. De nézz körül magadnál, mert ott nagyobb a káosz. "Kva. Kolykeid." Stb.
És elfogyott a mondanivaló felém így most nekiállsz a feleségem szidalmazásának? Hát van baj nem kevés. Inkább élvezd ki a nyár végét mert már nincs sok hátra.
És amúgy teszek rá elhiszed e, hogy léteznek.
A legfurcsább, hogy szinte semmi ellenérzésem sincs. Szórakoztató vagy. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!