Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen ezoteriaval, vagy...

Milyen ezoteriaval, vagy spiritualitassal foglalkozó “szakemberhez” kellene fordulnom ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Családilag folyamatosan történtek velünk a rossz dolgok. Egy napig tudnám sorolni. Olyan rossz dolgok es olyan mértékben, hogy az mar nem lehet véletlen. Ettől függetlenül en magam sohasem voltam spirituális, de ezzel együtt most mar mégis csak arra tudok gondolni, hogy létezik a balsors, talán létezhetnek átkok... nagyon kétségbe vagyok esve, azért is döntöttem el, hogy írok ide. Ha bárkinek bevált bármilyen, asztrologus, látó, akar jós, vagy bárki, megköszönném, ha leírná.
2020. aug. 23. 07:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Hát sosem tudod meg az igazat.

Trash szókincs. Magyarul nem megy?

És falusi vagyok? Tán írtam hol lakok? Ejj ejj szegény gyermek gondolkodj egy kicsit mielőtt elkezded a szitkozódást. De végülis csak magadat járatod le. Én nem szidtalak, de te csak erre vagy képes.

A gyerekszobában pedig a két gyermekem alszik. A feleségemmel pedig rajtad nevetünk. 🤩 Folytasd kérlek. ☺️

2020. aug. 23. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Már a “tán” sokat elmond. A végül is pedig külön van.

Szóval 31 éves “férfiként” két kölyökkel meg egy “feleséggel” vasárnap este ezoteria témakörben gyakorizol es 20 éves lányokkal vagy egy utolsó bunkó féreg. Miközben ilyen emojikat használsz:☺️🤩😍 Hát megnyerő életvitel. Gondolom a “feleséged” is egy 6 elemis szociális munkás, nem értem az ilyeneknek miért kell szaporodni. Vidd el inkább szerencsétlen nőt egy kifőzdébe. Ne túráztasd magad tovább.

2020. aug. 23. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Hűha. Lány létedre elég nagy tuskó vagy. És igen rosszul írtam, biztos elítél érte a világ. 😀

És igen, 6 elemit végzett jogász a nejem. Tudod ő ilyen különleges, megkapta egyetemi tanulmányok nélkül. 😀

Biztos a falusi paraszt hátrányos helyzet miatt. Bár nem biztos.

Azok a jelek pedig azért vannak, hogy húzzák a "a 20 éves kislány" agyát. 🤩

Mert mint láthatod nem az én hozzászólásaimat törlik trágár beszéd miatt.

2020. aug. 23. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
És miért is én vagyok a tuskó féreg? Mikor is szidtalak vagy voltam bunkó? Meséld el. Ne azt amit beleképzelsz, hanem a tényleges bunkóságot.
2020. aug. 23. 21:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Szóval egy “jogász” hajlandó feleségül menni egy olyan szerencsétlen baromhoz, aki nem tud helyesen írni és vasárnap este 20 éves lányokkal kötekszik a gyakorin majd emojikkal “húzza az agyát”. Hát azt a kva. Nyilván nem igaz a sztori, de ha mégis, akkor félek belegondolni, hogy mi folyik egy jogi egyetemen. Vagy lehet, hogy 140 kg a nejed, abban az esetben nyilván be kellett érnie veled. A kolykeidet azért sajnálom, ha léteznek egyáltalán.
2020. aug. 23. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Megint te kötekszel. És igen én elírtam egy szót. De nézz körül magadnál, mert ott nagyobb a káosz. "Kva. Kolykeid." Stb.

És elfogyott a mondanivaló felém így most nekiállsz a feleségem szidalmazásának? Hát van baj nem kevés. Inkább élvezd ki a nyár végét mert már nincs sok hátra.

És amúgy teszek rá elhiszed e, hogy léteznek.

A legfurcsább, hogy szinte semmi ellenérzésem sincs. Szórakoztató vagy. 😀

2020. aug. 23. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mielőtt asztrológushoz, látóhoz, vagy jóshoz fordulnál, fontos megértened, hogy olyan emberektől akarsz segítséget kérni, akik a sötét erők képviselői. Ugyanis nagy a valószínűsége, hogy pont a gonosz erők, vagyis a bukott angyalok ártanak nektek, ezért abszurd lenne, ha a segítségért pont az ő képviselőikhez mennél. A valóság az, hogy egy olyan trükköt is eljátszhatnak veletek, amelynek a lényege a következő: például valakinek a bukott angyalok rengeteg bajt és problémát okoznak az életében, de az illető nem érti, hogy ezt ők teszik, és elmegy segítséget kérni mondjuk egy jóshoz, vagy valamilyen más varázslóhoz. A jós megígéri, hogy mindent megtesz azért, hogy az úgynevezett "balsors" a jövőben elkerülje az illetőt. És lám, mi történik ezután? A problémák megszűnnek. Az illető boldog, és hisz abban, hogy a jós segített neki, és ha problémai lesznek a jövőben, akkor is a jóshoz fog fordulni. De mi is a trükk lényege? Hát az, hogy a bukott angyalok, akik korábban az illetőnek ártottak, most ideiglenesen békén hagyták. Miért jó nekik ez a játék? Több ok miatt is: először is megtanították az illetőt arra, hogy a jós képes segíteni, másrészt így az illető nem fog segítséget kérni Istentől, mert neki a jós segített, és azt fogja hinni, hogy a "balsors" áldozata volt, de a jós megmentette. A jós meg az egészből egyszerűen meggazdagszik. Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy a bukott angyalok bármikor megunhatják ezt a játékot, és olyan kárt okozhatnak az illetőnek, ami akár a halálát is okozhatja. Ennek azért van valószínűsége, mert a bukott angyalok valójában gyűlölnek minden embert, és ha ideiglenesen valakinek "segítenek" is, azt csak azért teszik, hogy átverjék az illetőt, és azt is tudják, hogy aki tőlük, vagy az ő képviselőiktől kér segítséget, az nem fog Istenhez fordulni, s úgy viszont elveszíti az örök életnek a lehetőségét, ami végül is a bukott angyalok végső célja. Akit érdekel ez a téma, elolvashatja ezt a szöveget: [link]
2020. aug. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!