11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
4-es válaszoló, konkretizálom a kérdést, te mit gondolsz, veled mi fog történni a halálod után? Ha ez nem túl személyes számodra.
2020. aug. 20. 16:37
12/18 anonim válasza:
4-es vagyok, köszönöm a kiegészítést.
Ha ügyes leszek, az fog történni velem, amit Ole Nydahl leír a Félelem nélküli halál c. könyvében. He nem leszek elég ügyes, akkor sajnos hiába olvastam a művét:(
13/18 anonim válasza:
Én keresztény vagyok követem istent sokat imádkozom mégis úgy gondolom hogy pokolba kerülök öngyilkosságért:$
14/18 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy a poklot, akárcsak a mennyországot már itt a földi életben is meg lehet élni mivel ezek nem csak helyek hanem bizonyos szemszögből állapotok is.
2020. aug. 20. 18:55
15/18 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem ez a földi élet csak 1 teszt.
16/18 anonim válasza:
Nagyon sok elmélet van ezzel kapcsolatban . Szerintem 2 nagy csoportra lehet ezeket osztani : a vallási és a tudományos oldalra .
17/18 kretens válasza:
Nos ez egy olyan kérdés ami mindenkiben felmerül időnként.Fiatalon kevesebbszer de ahogy idősebbek leszünk egyre többször.Én ezzel mindig úgy voltam hogy lehetne úgy is hogy ez az egész meg sem történik.Tehát se világegyetem se sötét se világos vagyis az abszolut semmi.De van.És mivel van igy feltételezem hogy a halál után a testünkön kivül marad meg belőlünk valami.Ez szerintem nem más mint a tudat.Én műtőssegédként tapasztaltam már pár érdekességet.Például élesztettem már ujjá szivmasszásal egy hirtelen szivleállásos embert.Nos az volt az érdekes hogy amikor elfáradtam a társam folytatta.Akit ujjáélesztettünk pedig mindent látott még azt is meg tudta mondani hogy milyen óra volt a kezemen pedig ezt nem láthatta mert csak később a korházban tért magához.Elmondása szerint mintha lebegett volna és látott mindent de fizikai fájdalmat nem érzett de gyakorlatilag semmit sem érzett levegőt se kellett neki venni ebben az állapotban.Szóval van valami a halál után és ez mint azt az elején irtam nem más mint a tudatunk test nélkül.
18/18 anonim válasza:
17
ez érdekes
Nekem egy ismerős mesélte akinek kétszer is megállt a szíve, hogy nem érzett semmit, nem volt ott semmi, szó szerint ezt mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!