Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az aurafotót készítő gép az...

Az aurafotót készítő gép az aurának mely rétegéről tud képet készíteni? Kérem, hogy a kategória ellenzői ne írjanak.

Figyelt kérdés
A kérdés nem arról szól, hogy van-e aura vagy nincs, stb. Kérlek, tartsd tiszteletben a kérésemet. Köszi.

2020. aug. 8. 12:58
 1/8 anonim válasza:
59%
Hogyne lenne aura. A hlyéket ezzel (is) lehet lehúzni.
2020. aug. 8. 14:22
 2/8 aldiss ***** válasza:
34%
Én úgy tudom, hogy az érzelmi auráról készül a kép.
2020. aug. 8. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
Én csak a kérdést ellenzem, nem a kategóriát. Én most akkor írhatok, vagy határeset?
2020. aug. 8. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig a legkülsőbb rétegéről
2020. aug. 8. 18:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Az érzelmire tippelek én is, de valószínűleg mást is mér. Köszi a válaszokat!
2020. aug. 8. 21:19
 6/8 aldiss ***** válasza:
100%

Az érzelmit méri,de abban látható az összes többi auraréteg közvetlen pillanatnyi hatása.

Nincs legkülső auraréteg,(de van, csak nem a fizikai 3 dimenziós szinten)csak legmagasabb rezgésű réteg, ami a általában a legmesszebb ér el a testtől. Az aura rétegei nem a hagymára hasonlítanak, a magasabb rezgésű/frekvenciájú réteg áthatja/jelen van és hatással van az alacsonyabb rétegekben is.

2020. aug. 9. 03:25
 7/8 aldiss ***** válasza:
100%
Azért megnézném azt a gépet, ami Pl. a Kauzális testemről 2D-s képet tud készíteni. :)
2020. aug. 9. 03:28
 8/8 A kérdező kommentje:
;) :)
2020. aug. 9. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!