Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap kint voltam, és ahogy felnéztem az égre, egy furcsa dolgot vettem észre. Két felhő között az égen egy furcsa alakú felhő(?) volt. Olyan volt mint egy kapu. Egy félkör. Ami alatt át lehet menni. Létezik ilyen felhő fajta? A felette lévő felhőben pedig tisztán kivehető volt egy felhő-négyes, majd egy felhő-kettes, és talán egy hármas is. Lehetséges, hogy ez csak egy egyszerű, megmagyarázható jelenség, de én még nem láttam ilyet. Anyukám is látta, ő is azt mondta, milyen furcsa. Még mielőtt elkezdtek fikázni, meg arról beszélni, hogy be vagyok szívva, közlöm, hogy nem. Előre is köszi a válaszokat.
2020. júl. 30. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

A felhőkben való bármilyen alak felismerése bizonyított pszichológiai jelenség.

Üdv.: egy ezotéria-hívő

2020. júl. 30. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Köszi hogy értelmesen válaszoltál, viszont ha tudnék róla képet mutatni, vagy hosszabban elmagyarázhatnám, talán másképp gondolnád.
2020. júl. 30. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én csak abból indulok ki amit hallottam. Szerintem az ilyesfajta portálok nem láthatóak fizikai érzékszervekkel, ezért nem gondolnám hogy bármilyen átjáró lenne, de kitudja. Ezek szerint nem fényképezted le. :(
2020. júl. 30. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...de külön örülök, hogy szántál arra időt, hogy normálisan válaszolj.:)
2020. júl. 30. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A felhőknek nagyon sok fajta formájuk lehet. Amit te láttál pont úgy nézett ki mint egy kapu de ez ennyi. Nincs emögött semmi
2020. júl. 30. 19:15
 6/6 anonim válasza:
Egy felhő.
2020. aug. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!