1/16 Ékezetes billetyűzet válasza:
Persze, nem szoktad hallani ahogy esténként zuhanyoznak, reggel meg dezodorozzák magukat?
2/16 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy ha szellem van a házban, füst szagot érzel. Vagyis én ezt hallottam /olvastam.
5/16 anonim válasza:
Igen-de az nem egy mezei szellem akkor, hanem démon.
6/16 anonim válasza:
Azt mondják édeskés bűz vándorol a házban, ha szellem van ott.
7/16 anonim válasza:
"Azt szokták mondani, hogy ha szellem van a házban, füst szagot érzel."
Valószínűleg mert szivárog a szén-monoxid...
8/16 anonim válasza:
Abba most ne menjünk bele, hogy én hiszek-e a szellemekben vagy sem, de a híres történetekben (pl Zaragoza, Summerwind) gyakran van szó szagokról is.
9/16 anonim válasza:
Kénes szag vonul utána. Nem édeskés. ÉrdekességL: Kiejted Jézus nevét-és lőn csoda. Volt nincs a szag.
10/16 anonim válasza:
Szórj sót a ház köré, így bentragad a szellem, egy idő után, mivel nem tud lezuhanyozni, enyhe kén szagot fogsz érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!