Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Átkot, rontást letudom venni...

Átkot, rontást letudom venni magamról?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem elmenni levetetni, pofátlanul sok pénzt kérnek érte 50 ezer. Lehet hülyeség hinni benne, de hiszek egy kicsit.

Esetleg van itt valaki aki ért hozzá.

2020. júl. 4. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
36%

13-as vagyok.

Érdekes, hogy ennyire ugrotok, talán már ösztönből a potenciális ellenvéleményre. Szövegértelmezési készség viszont 0.

Elmondom akkor, mégegyszer: átok, asztrológia, mumusok, rontás, stb. NEM létezik a babonákon és az ezotéria szivárványos világán, és a ti kis agyatokon kívül. Nem arra kértem bizonyítékot, hogy "az átok valóban ártalmas", hanem arra, hogy LÉTEZIK ilyesmi egyáltalán, hogy átok. EZT bizonyítsd már be légyszíves, lehetőleg nem úgy, hogy ószövetségi idézeteket vágsz a fejemhez.

Várom a bizonyítást.

2020. júl. 4. 17:32
 22/26 anonim ***** válasza:
21%

"Elmondom akkor, mégegyszer: átok, asztrológia, mumusok, rontás, stb. NEM létezik"

Ezek szerint unikornis sincsen 🦄🚫😱😱😱

2020. júl. 4. 17:44
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

22.

Pontosan. Nobel-díjat érdemelsz.

2020. júl. 4. 17:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
21 Amit kellett átadtam neked- aztán úgy adod elő magad ahogy akarod. Számomra lényegtelen.
2020. júl. 4. 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne vicceljetek, tényleg nincs unikornis...? Ezt most miért kellett?
2020. júl. 5. 07:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés ember tudja magáról levenni az átkot!,ha egyáltalán van ilyen.

Miből ,gondolod egyáltalán ,hogy átok van rajtad?

2020. júl. 6. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!