Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki segíteni?

Valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Összegezve a problémámat későn jöttem rá, hogy bizonyos emberekben veszélyes megbízni.

Mert az a optimista ember voltam aki bárkiben megbízott, soha nem számított hátsó szándékra.

Annak reményében írom ki a kérdést, ha valamilyen csoda folytán lenne az ezotéria kategóriában valaki naagy lélek aki azt is meg tudja mondani a semmiből, hogy tegnap mit csináltam.

Fejfájás és alvászavarom van és az ebből adódó munkaképesség csökkenés miatt anyagi problémáim vannak.

Nem sikerült eddig olyan bevételi forrást szerezni ami optimális lenne az egészségügyi állapotomhoz.

Ami meg plusz hülyeség amit csináltam, mindig olyannak segítettem aki cserébe meglopott vagy olyanban bíztam meg aki megkárosított anyagilag.

Nem tudom egyébként, lehetetlen megítélni az életben, hogy kiben bízhat meg az ember? Inkább senkiben?

2020. jún. 30. 03:54
 1/6 A kérdező kommentje:

Najó azt biztosan megtanultam, hogy a látszat néha csal.

De nem is érdekelne ha lenne pénzem. De ahhoz legalább munkaképessége kellene legyen az embernek, mert ha az nincsen és nem született jó helyre akkor kampec.

2020. jún. 30. 04:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Rengeteg időt pazaroltam arra, hogy keressek valami munkát amit könnyedén kibírnék de ez szinte lehetetlen.

Nekem már csak olyan munka lenne optimális ami másnak ingyenélés.

2020. jún. 30. 04:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Senkiben nem kell 100%-osan megbízni főleg akkor nem ha látod, hogy ingadozó a hozzáállás meg a hangulat

Nekem is alvászavaraim vannak meg súlyos anyagi problémáim már több mint egy évtized óta, és ráment az egészségem a rosszindulatú emberekre is

Lehetnek haverjaid, hogy azért antiszociálisba ne menj át mert az se jó a phszihének de foglalkozz legfőképpen saját magaddal az életben azt ajánlom akkor jársz a legjobb úton

2020. jún. 30. 04:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak abban bízhatsz aki a hosszú évek során elnyerte a bizalmadat.

Keserű tapasztalatok arra jók, hogy egy idő után át fogsz látni az embereken

2020. jún. 30. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Senkiben nem szabad megbízni 100%osan, a kételynek mindig bennünk kell lennie. Inkább csalódj kellemesen, hogy valóban , amit megígért , azt megtette például; minthogy biztos voltàl benne hogy megteszi és átcseszett.
2020. jún. 30. 07:51
 6/6 anonim ***** válasza:

4 Csak abban bízhatsz aki a hosszú évek során elnyerte a bizalmadat.

ÁÁÁ engem 10 év mindennapi barátság után úgy ejtettek mint szart a palánkon,pár hónapig le is voltam törve emiatt utána

Senkiben sem lehet megbizni 100%-osan

2020. jún. 30. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!