Mitől van ez az érzés?
Figyelt kérdés
Tehát a napokban elkezdtem egy fiúval beszélni és nagyon jól megértetük az elején egymást meg minden ilyen képet is küldtem magamról aztán összevesztünk de ez most lényegtelen.Mióta beszéltünk azóta éjszakánként nem alszom folyton forgolodom rémálmaim vannak és arra riadok fel ,hogy a fiúnak az arca van előttem.Napközeben is szokott rendszeresen ilyen lenni ,hogy a semmiből az ő arcát láttom.Akkor ez most hülyén fog hangzani de belülről lelkileg is furcsán érzem magam mióta megismertem ezt a fiút akkor nem érzem magam biztonságban folyton azt érzem ,hogy valaki figyel jönn utánnam .Alapból olyan vagyok ,hogy általában megérzem ha valaki gondol rám vagy csak nézz vagy beszél rólam ezeket megszoktam érezni.Aki tudja ez mitől lehet az írjon mert az előtt soha nem volt még ilyen és egy kicsit furcsálom ezt2020. jún. 25. 18:02
1/1 anonim válasza:
Ez a szerelem èrzèse de amit hallani akarsz biztos gondol rád ő is ès szerelmeeetes ő iíis 😂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!