Mit üzen nekem a 111 es szám?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom de komolyan mindenbe ott van 1:11 kor mindig ránézek az órára és épp pont akkor.2020. jún. 25. 01:24
1/6 anonim válasza:
Semmit. Több ezer számot látsz nap mint nap, csak épp te egyedül arra az egy számra koncentrálsz ami téged érdekel, a maradék 99,9%-ot figyelmen kívül hagyod. Így tulajdonképpen saját magadnak generálsz egy hamis illúziót, mintha csak azt az egy számot látnád.
3/6 anonim válasza:
Azt üzeni, hogy figyelj a gondolataidra, mert azok most megvalósulnak, tehát semmi negatív dologra ne gondolj.
4/6 anonim válasza:
Nekem a születési számom a 2. Mindenhol azt írják szuper, csúcs, szerencsés vagy. Sőt, az őrangyalom az egyik szerettem aki már nincs. Na most ebből csak az igaz, hogy 2, és nincsenek szeretteim.Lehet, hogy túl racionális vagyok?
5/6 anonim válasza:
Semmit.Ha érdekel a téma,nézd meg a 23-as szám című filmet,de ne vedd véresen komolyan.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!