Mint vallásos emberek ti mit gondoltok a holnapi vilagvégéröl?
Elvileg a maja naptárt félreolvasták és nem 2012.dec.21. volt a helyes dátum hanem 2020.jun.21.
Link: [link]
Egy pap szerint is jön az apokalipszis: [link]
Tehát holnap itéletnap.
Ti mint mélyen vallásos emberek mit gondoltok erröl a holnapi végitéletröl?
Szerintem később tartjuk meg. :)
Én arra gondolok, hogy szerintem 1000 évig még tutkó nem lesz világvége; de ez csak tipp; de most szerintem , a holnap miatt tuti nem kell aggódni, tehát nem lesz világvége holnap, ebben én biztos vagyok, meggyőződésem. :)
*Egyébként , érdekesség-képpen
Ahhoz, hogy higgyünk a majáknak, ahhoz is hit kell. Ez az egyik; a másik meg; csak mert nem csinálták tovább, lehet, hogy mert mondjuk meghalt közben, aki csinálta, mert olyan hosszú időn át dolgozott rajta; tehát mi van, ha nem is akarta (/akarták) abbahagyni, csak mondjuk meghaltak közben, mert már nagyon öregek voltak, akik ezzel foglalkoztak? Vagy nemtom, leléceltek a földönkívüliekkel, és már nem látták tovább értelmét csinálni tovább a naptárt; vagy mondjuk tudatszintet váltottak, és átkerültek egy másik dimenzióba így hirtelen, egységesen mondjuk; vagy pl már nincsen fizikai testünk, hanem fény-testben itt lebegnek körülöttünk? Amúgy ezeket az elméleteket, felvetéseket csak most szoptam ki a kisujjamból, tehát nem feltétlenül van alapja bármelyiknek is.
"A közösségi portálok és az online fórumok nyolc évvel ezelőtt azzal voltak tele, hogy 2012. december 21-én jön a világvége, akkor jár le ugyanis a dél-amerikai őslakos Maják naptára."
Nem tudom már hol hallottam/olvastam, de mondták, hogy talán csak azért maradt abba 2012-nél a maja naptár, mert kerek kőbe vésték és a többi része elgurult.
Szerintem, ez figyelemreméltó hipotézis.
18:
Hát nem tudom, érdekes fejtegetés, de nekem az elgurult teória jobban tetszik, mint a világvége, úgyhogy maradjunk ebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!