Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy nem jó helyre...

Lehet, hogy nem jó helyre írom, de mi az erős nő szimbóluma?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen kategóriába kellett volna írnom, bocsánat.

Szeretném tudni, mi az erős nő szimboluma.

Képet hiába keresek, nem találom

Azért szeretném tudni, mert szeretnék túl lépni egy számomra fontos emberen, és ezt egy térő válással szeretném erősíteni.

A szimbólumot és a horoszkópomat szeretném "összekeverve" Tetovaltatni.

#Szimbulom
2020. jún. 17. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
19%

Ennek nem sok értelme van, nem is értem a kérdést.

Az erős nő szimbóluma?Miért kell a szimbólum, attól nem leszel erős.

Az önbecsülést fejleszteni lehet, nem tetoválni.

2020. jún. 17. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Segítő válaszokat várok, koszi
2020. jún. 17. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A Vénusz bolygó jele
2020. jún. 17. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy van ilyen. Erős férfi szimbólum sincs.

Esetleg keress egy szimpatikus női történelmi figurát vagy mitológiai alakot, akinek a jelét magadra rakod.

Pl. Káli istennőét, ő azt hiszem elég durva, erős nő.

Vagy Hathor, ő elég sok dolog istennője, a legfőbb női egyiptomi isten. Tehénszarvak között napkoronggal ábrázolják.

Ezzel könnyű összehozni a horoszkópodat, mert az meg belekerülhet a napkorongba.

Vagy legyen szimplán egy nőstény oroszlán, esetleg kettő vagy több, ahogyan egy pride-ot alkotnak a horoszkópod körül. :D

Vagy egy hiéna klánt. A hiénáknál a nőstényé a vezéri szerep, a legalacsonyabb rangú nőstény is a klánban dominánsabb szerepet tölt be, mint a legmagasabb rangú hím. Plusz valamelyik afrikai hitvilágban a hiénák felfalják a gonoszt, szóval elvileg eléggé pozitív szimbólum lehet, ami távol tartja a rosszat. De ennek azért nézz utána, mert nem 100%.

2020. jún. 17. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából arra gondoltam amit az utolsó írt, csak nem tudtam megfogalmazni és gyorsan kiírtam a kérdést :D
2020. jún. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!