Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez?Talán,szellem?

Mi lehet ez?Talán,szellem?

Figyelt kérdés

Vonzzanak a paranormális dolgok,imádom a horrort és sokat is érdeklődök utánuk.

Kiskorom óta hallok a padlásról hangokat,azt mondták hogy biztosan macska.Azonban kb 2 éve jobban megcsináltuk hogy semmi és senki ne juthasson be és semilyen állatunk nincsen,de még mindég hallok ezeket.Sokszor érzem hogy figyelnek és árnyakat is láttam,de ezt tuti csak beképzeltem.Egyszer a tesóimal bent voltunk a szobámban,mert magunk voltunk itthon és az edény leesett a mosogatóból magától,volt olyan hogy a nővérem füllhalgatón volt és én tv-ztem,erre hallottam a másik szobából hogy valaki halkan és suttogva mondja a nevemet.Rettenetesen megijedtem,be is könyeztem.Volt amikor magam voltam itthon és megijedtem,ezért kimentem hintázni és a fügöny mozgott az ablaknál.

Kérlek,irjatok valami logikus magyarázatot.Köszönöm előre is.

2020. jún. 12. 16:10
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ide irni,hogy volt egy kutyám és Novemberben meghalt.Azóta semmi sem történik és tudom hogy ő velem van.Mert valahogy azóta elkerül a baj.Ezek régebben voltak,de gondoltam hogy kiirom,mert kiváncsi vagyok hogy mi lehetet.A padlást kivéve minden megszünt.
2020. jún. 12. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
53%
Szellem lehetett, vándor szellem, ami elment már. Vagy családtag, rokon lelke is lehet, akik nemrég haltak meg.
2020. jún. 13. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!