Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » (theta healing) 7.síkra...

(theta healing) 7.síkra feljutás, milyen érzést ad, hogyan érted el?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

A hetedik a legnehezebben megfogalmazható számomra. Voltam már a nyolcadik dimenzoóban, de azt is egyszerűbb szavakba önteni, mint a hetediket.

Hetedik a tökéletességen túli létezés. Érzést nehéz leírni, mert minden sík sokszorosa az előzőnek.

2020. jún. 3. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem te nem.is azt kérdezted, amit írtam, mert az emberként lehetetlen. Te a hetedik sík hangulatára vagy kíváncsi, ugye?

A hetedik sík egy átjáró a hatodik, és a nyolcadik között. A hatodikban a tökéletesség, teljes uraltság, simaság ami nagyon jellemző, a nyolcadik az abszolút létezés, végtelenség, egyesültség és feloldottság egyszerre, végtelen uralom, potenciál.

2020. jún. 3. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Ki a lótúró ez a Red Vixen? Hogy lehet ennyi zagyvaságot összehordani?
2020. jún. 4. 21:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm #1

Én Vianna Stibal könyve révén kérdeztem, ahol a 6.síkot a Törvények terének nevezi, és a 7.en van a Mindenség Teremtője,Forrás,stb..ki hogy nevezi meg..Szóval a válasza rendben van.

2020. jún. 4. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk kifejezetten théta technikával való megközelítés tapasztalatára vagyok kíváncsi, de ez is vmi
2020. jún. 4. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 4 éve kezelek ThetaHealinggel, de hogy milyen érzés a feljutás, azt nem tudom Neked elmondani. Milyen a zöld színt látni? Ezt meg kell tapasztalnod, érezned. A Theta alapja az a vezetett meditáció, ami a 7. Síkra visz és összekapcsol tudatilag is a Teremtővel. Ideiglenesen abbahagytam a kezeléseket, de ha rám írsz privátban, egy gyors alapmeditációt szívesen tartok Neked távban. A ThetaHealing jó technika, de a csoda Benned van. A Theta csak egy eszköz ahhoz, hogy hozzáférj.
2020. jún. 14. 01:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Üdv mindenkinek! Foglalkoztok még Théta Healinggel? Bármilyen szempontból.
dec. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!