Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Időutazás a jövőben?

Időutazás a jövőben?

Figyelt kérdés

Lehet hogy azért nem jön vissza senki a jövőböl, mert az emberek a jövőben már egy másik bolygón élnek, és csak ott tudnak utazni az időben?

Lehet történt a jövőben valami a földel, és már egy masik bolygón él az emberiség, vagyis itt ezen a bolygón, még nem tudták megvalósítani az időutazást?

#Időutazás,más bolygón.
2020. máj. 31. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én hiszek az ezotériában, érdekel az univerzum meg minden. De a jövő szerintem nem létezik, hiszen még meg sem történt! A múltba lehet majd utazni valamilyen formában de szerintem a jövőbe nem. Hiszen ma 2020 van, hogy tudnál 2100ba menni, ha meg sem történt?
2020. jún. 1. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:

A jövőbe lehet utazni, elméletben gyakorlatban is. Akit érdekel keressen rá.

Egyszerű példa: Egy űrhajó egy feket lyuk közelében repked. A hatalmas gravitáció miatt az űrhajóban csak 10 óra telik el, de a földön 100 év.

Van egy ilyen film is.

De ha kivűlről nézzük olyan mintha az űrhajó szinte egy helyben állna, pedig repül...

Vissza utazásban rengeteg a paradoxon.

De amit mindig kihagynak a felsorolásból: Ha te most visszamész 1 napot, a föld az űrben már valahol máshol lesz. Vagyis az űrbe érkezel.

Ezt a filmekben is mindig figyelmen kívül hagyják...

2020. jún. 1. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

Na jó annyi a hülyeség itt hogy már fáj :D

Nem lehet időutazni sem a múltba sem a jövőbe. Ha lehetne akkor (főleg a tudomány és a politika) állandóan alkalmazná hogy többet megtudjon a múltról részletesebben, és hogy a jövőbeli katasztrófákat elkerüljük. Hülyék lennének nem ezt csinálni az emberek HA lehetne időutazni. De ez csak egy elmélet, egy felvetés. Soha senki sem időutazott még és jó eséllyen nem is fogunk. Mondjuk ezt nem tudhatjuk mivel a jövőbe ugye nem láthatunk. Elméletek lehetnek rá hogy hogyan és mikor lesz időutazás majd a jövőben meg hogy fog működni de semmi több. Ezért hülyeség olyanokat mondani mint az előttem válaszoló hogy a fekete lyuk meg a "filmek". A fekete lyukakról alig van tudásunk mert baromi messze vannak és semmi gyakorlati tapasztalatunk nincs vele hogy mi történik ha valaki vagy valami oda menne. A filmek meg filmek környörgöm semmi tudományos alapjuk nincsen csak egy elépzelt történetet mutatnak be szórakoztatás céljából.

2020. jún. 1. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11, de akkor ennek a fordítottjának is igaznak kellene lennie, tehát ha visszamegyek a 15. századba, akkor hogyan tehetem meg, mikor az ő nézőpontjukból az én jelenem (az ő jövőjük) nem létezik? Vagy nem tudok visszamenni a jelenembe, mert az akkor még nem létezett? Egyszerűen csak visszamegyek, és ott ragadok?

Igazából ehhez többet kellene tudni az időről.

2020. jún. 20. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!