Melyik asztrológiai jegy a leg őrültebb, melyikkel kell vigyázni?
Ikrek és Skorpió szerintem.
Zseniális idegelők :))
Ja, értem.
Akkor viszont azt mondom hogy a legveszélyesebb a szűz jegy.
Folyton elégedetlen magával és másokkal is, és mindent megtesz azért, hogy az legyen amit ő akar, manipulál másokat, észrevétlenül, a háttérből mozgatja a szálakat, miközben mosolyog. Egy kígyó.
#9 Nyilvánvalóan mondjuk egy családot tönkretevő személy cselekedetei is az én hibáknak számítanak, vagy egy baráti társaságba tartozó, párkapcsolatban élő személy gátlástalan megkörnyékezése.
Ezen logika alapján az én hibám az is, ha sokadik alkalomra kialakul bennem egy negatív kép Irántuk. Véletlenül sem az, hogy érdekes módon a jegy szülöttei, akiket ismerek, nagy százalékban riherongyok.
Egyébként nagyon szubjektív a kérdés, miért bánt, ha nem vagyunk puszipajtások?
Én tiszteletben tartanám, bár nem is annyira érdekelne, amennyiben Te a Bikákkal, vagy akármelyik másik jeggyel zörrennél többször össze. Ezt nem lehet objektíven megközelíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!