Mit gondoltok az orgonitról?
Az orgon energia képes megvédeni az elektro-mágneses szmogtól. Megéri beszerezni egy orgonit piramist annak érdekében hogy az elektroszmog a házamban ne legyen káros rám?
Utána olvastam, ezek mellett még számos jó hatása is van.
Esetleg valakinek van otthon?
Jó, de te nem vagy halandó, azaz soha nem halsz meg.
Tehát, akkor felesleges ilyen dolgokkal is foglalkoznod.
Paff, most pofára estél.
Egyszerű aggyal feloldhatatlan Önellentmondásba keveredtél.
Fizika, na persze... úgy kamu, ahogy van, a sok idióta pedig megveszi. Nekem is ilyen random kavicsokat kéne árulnom jó pénzért, bár nekem ehhez nincs elég vastag bőr a képemen, hogy így húzzak le másokat.
Ha védelmet akarsz az elektromágneses sugárzás ellen, költözz egy Faraday-kalitkába.
Előbb nem szándékosan lett nagybetű az Ön, mielőtt hülyének nézne valaki.
De még ez a "kőkemény fizika"... Eszméletlen.
Mutass már egy __valódi__ fizikust, aki hisz ilyen baromságokban!
Miért kell privátban sunnyogni? Szégyelled a hülyeségeid? Ez itt nyilvános felület, mindenki okulására.
"Wilheim Reich, Herbert Marcuse, Carl Jung és még sok más fizikus műszerekkel kimutatta."
Te miről beszélsz, egyik sem fizikus, tehát lapozhatunk.
Orgon_energia
1954-ben az Amerikai Gyógyszerhatóság (FDA) határozata a további, orgonnal kapcsolatos anyagok terjesztését betiltotta, mint hamis és félrevezető áltudomány, majd Reich-ot börtönbe zárták és minden eszközt és anyagot megsemmisítettek, amit az Orgon Intézetben találtak, mert Reich nem volt hajlandó berekeszteni munkásságukat.[2]
Az amerikai, állami egészségügyi intézetek hivatalos listáin az orgon úgy szerepel, mint „feltételezett energia”, amire semmilyen empirikus bizonyíték nem létezik sem az orvoslásban, sem a fizikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!