Akik szcientológia tagok voltak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Írnátok, hogy miért léptetek ki, mi volt az a pont, megbántátok-e?2020. máj. 3. 13:09
11/17 A kérdező kommentje:
nálam is volt elég durva dolog...és ők beszélnek etikáról...
2020. máj. 3. 23:04
12/17 anonim válasza:
Ki lehet lépni, de nem fogják csak úgy hagyni, rád fognak szállni és próbálnak nyomást gyakorolni rád. Először szép szóval, aztán kicsit erősebben. Egyik szekta sem szokta csak úgy elengedni a tagjait - pláne ha pénzről van szó.
13/17 anonim válasza:
Epp erre írtam korábban, hogy befuzni is csak gyengeket tudnak. Épp ezért a kilepeshez is gyengék. De ki kell. Határozottan.
14/17 anonim válasza:
Csak azt felejtitek el, hogy a itt nem öregasszonyok meg prolik vannak mint az átlag szektákban, hanem elég sok befolyásos ember. Ha kilépsz az minimum azzal jár hogy el is kell tűnnöd egy jó időre. Én utána 10 évig voltam Ausztráliában.
15/17 A kérdező kommentje:
Na igen, utolsónak igaza van, ezt tényleg elfelejtik, és itt segítik is egymást az életben,nem "lelki" jótanácsokkal.
2020. máj. 4. 10:35
16/17 anonim válasza:
Miért is kellett utána 10 évre eltűnni? Meselhetnetek. Főnököm is belepett a 2000 évek elején, de nem tetszett neki, mert a házastársa ellenezte, a szekta pedig azt akarta hogy szakítsa meg a kapcsolatot az asszonnyal. Na akkor lépett ki. Nem kellett bujdokolnia, nem is értem...
17/17 anonim válasza:
Nem nem lehet kilépni, ezt mindenki tudja! Haegyszer tag vagy olyan szerződéseket íratnak alá, hogy nemtudsz kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!