Hogyan tudom megcsinálni a tudatos teremtėst ùgy hogy pár hėt alatt sikerüljőn?
Az életben vágyak és technikák milliárdjai ütköznek egymással. A tudatos teremtés reális (akár feleslegesen idegeskedsz, avval is teremtesz, akár pozitív irányba figyelsz, az is), csakhogy...
Csakhogy tartsd szem előtt az első mondatomat. Matekból tanultál te is a vektorok eredőjéről, ugye...? A végtelen sok lény -tudatossági fokuktől függően- egyfolytában teremtenek, és amelyek ütköznek egymással, a vektoros eredő ("az összegük") lesz a következmény.
Tehát maradj pozitív, javaslom, de legyél türelmes is.
És ami még fontosabb: gondolkodj elsősorban függetlenül, és informálódj a világ dolgairól mind több (főleg alter) forrásból.
Semmi se vegyél csak úgy "készpénznek". Hanem gondolkodj el rajta, és tegyél reális összehasonlításokat is ahelyett, hogy elvesznél a részletekben.
oké, pontosítanál, hogy pontosan milyen teremtésről beszélsz.
Mert pl kitalálsz valamit, s meg is valósítod, festmény, szobrászat, vagy egyéb művészet, lehet még, akár egy vers vagy könyv vagy videó is azok az alkotások, megvalósítások is úgymond 'teremtettek'.
Szóval az ember, igazából elég gyakran alkalmat 'tudatos teremtést' szinte minden alkotói munka az.
Keress meg elsősorban egy spiritiszta jóst.
Erről jut eszembe.....nézd végig a Gószt c filmet.
A lényeg.......mindent nagyon akarni kell,és ha belefér az életedbe,meg is valósul. Ha mégsem..............ODAÁTT folytathatod. Feltéve,ha létezik az ODAÁTT !!! Olyan bizonytalan lettem !!!!
Én nem tudom de a neten találtam valamit le írom a címét:ASZLÁNYI KÁROLY
HÉT POFON
ALUDNI IS TILOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!