Vajon milyen tudásrengeteg lapulhatott annak idején az Alexandriai könyvtár polcain?
Akkori viszonylatban kimagaslóan nagy.
Mai mércével mérve már sokkal kisebb, hiszen az akkori "tudományos tanok" közül már sok tévtanná degradálódott.
.
Mivel a könyvtár megsemmisült a kérdésre még hozzávetőleges választ sem fogunk kapni.
szerintem atlantiszi kristálymágia
és J.K. Rowling egy korai Harry Potter vázlata, amiben Hermione még fekete és Dumbledore meleg és intenzív szexuális aktusai vannak Grindelwalddal
érdekes, hogy azt altantiszi kristálymágiával nincs bajod, pedig azt is pár éve találták csak ki, mint a Harry Pottert
ezzel te is elárultad magad
#5 Dehogy árultam el magam, miért árultam volna, az atlantiszi kristálymágiát egyáltalán nem néhány évvel ezelőtt találták ki!
#7 Ezt mindjárt gondoltam, nyilvánvalóan a témákra gondoltam, amiket ezek a könyvek tartalmaztak.
Én nem tudom, hogy mikor találták ki az atlantiszi kristálymágiát, de hogy a 90-es évek első felében még senki nem írt róluk, azt garantálom. Akkoriban nagyon benne voltam az ezo-ufo-para témákban, az Ufómagazin és a Harmadik Szem minden számát rongyosra olvastam (több sajtótermék talán nem is volt), Berlitz-től Dänikenig mindenkit faltam, az Édesvíz kiadó könyveinek java része megvolt, és már akkor is visszatérő téma volt Atlantisz - de Atlantisszal kspcsolatban senki, ismétlem: senki nem emlegetett kristályokat.
Aztán hirtelen lettek. De hát így megy ez.
Viszont ami érdekes: sok cikk volt akkoriban az ún. "másodtest jelenségről", amikor a fényképezett ember mellé vagy mögé kivetül egy másik alak, persze csak a fotón látható. Na ez a téma viszont totál kiveszett azóta. Csak "tudománytörténeti" érdekességként említettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!