Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon milyen tudásrengeteg...

Vajon milyen tudásrengeteg lapulhatott annak idején az Alexandriai könyvtár polcain?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 13:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%

Akkori viszonylatban kimagaslóan nagy.

Mai mércével mérve már sokkal kisebb, hiszen az akkori "tudományos tanok" közül már sok tévtanná degradálódott.

.

Mivel a könyvtár megsemmisült a kérdésre még hozzávetőleges választ sem fogunk kapni.

2020. ápr. 28. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

szerintem atlantiszi kristálymágia

és J.K. Rowling egy korai Harry Potter vázlata, amiben Hermione még fekete és Dumbledore meleg és intenzív szexuális aktusai vannak Grindelwalddal

2020. ápr. 28. 14:21
 3/13 A kérdező kommentje:
#2 Látom trollokból sosincs hiány.
2020. ápr. 28. 14:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Az atlantiszi kristálymágiával nem lett volna bajom, de ami alatta van, az már egyértelművé tette, hogy mire megy ki a játék.
2020. ápr. 28. 14:40
 5/13 anonim ***** válasza:
28%

érdekes, hogy azt altantiszi kristálymágiával nincs bajod, pedig azt is pár éve találták csak ki, mint a Harry Pottert

ezzel te is elárultad magad

2020. ápr. 28. 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
*az
2020. ápr. 28. 14:51
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Korabeli.
2020. ápr. 28. 15:45
 8/13 A kérdező kommentje:

#5 Dehogy árultam el magam, miért árultam volna, az atlantiszi kristálymágiát egyáltalán nem néhány évvel ezelőtt találták ki!

#7 Ezt mindjárt gondoltam, nyilvánvalóan a témákra gondoltam, amiket ezek a könyvek tartalmaztak.

2020. ápr. 28. 21:20
 9/13 A kérdező kommentje:
És nem kitalálták az atlantiszi kristálymágiát, de nem ez a kérdés.
2020. ápr. 28. 21:22
 10/13 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
73%

Én nem tudom, hogy mikor találták ki az atlantiszi kristálymágiát, de hogy a 90-es évek első felében még senki nem írt róluk, azt garantálom. Akkoriban nagyon benne voltam az ezo-ufo-para témákban, az Ufómagazin és a Harmadik Szem minden számát rongyosra olvastam (több sajtótermék talán nem is volt), Berlitz-től Dänikenig mindenkit faltam, az Édesvíz kiadó könyveinek java része megvolt, és már akkor is visszatérő téma volt Atlantisz - de Atlantisszal kspcsolatban senki, ismétlem: senki nem emlegetett kristályokat.

Aztán hirtelen lettek. De hát így megy ez.

Viszont ami érdekes: sok cikk volt akkoriban az ún. "másodtest jelenségről", amikor a fényképezett ember mellé vagy mögé kivetül egy másik alak, persze csak a fotón látható. Na ez a téma viszont totál kiveszett azóta. Csak "tudománytörténeti" érdekességként említettem meg.

2020. ápr. 28. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!