Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért látjuk folyton a 73-as...

Miért látjuk folyton a 73-as számot? Van valami jelentése?

Figyelt kérdés

Még régen a barátaimmal elneveztünk egy embert 73-nak. És azóta folyton mindenhol ezt a számot látjuk, napi többször.

Pl. Folyton 73% a telefonunk amikor ránézünk, a 73as oldalon nyitjuk ki a könyvet, 73 lájk van valamin...

Mindig lesz valami 73

2020. ápr. 28. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így szokott lenni. Mielőtt 72-re merül a telefon, előtte 73-at mutat. Gondolom, ha később ránézel, akkor már nem 73 :D

Szerintem ti keresitek már mindenben a 73-at.

Vagy az az ember kísért, mert ártottatok neki.

2020. ápr. 28. 11:33
 2/7 anonim válasza:
75%

Nekem a 36-os számmal van ugyanez, de fogalmam sincs hogy mi a jelentése

Utánanéztem a 73-as számnak, semmit nem írtak róla az ezotériával foglalkozó oldalak

2020. ápr. 28. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert az a legjobb prímszám. :)
2020. ápr. 28. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Kognitív torzítás. A naponta látott több ezer szám közül csak erre figyelsz fel, ezért úgy tűnik, mintha mindenhol csak azt látnád.
2020. ápr. 28. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én is mindig látok egy bizonyos számot. Azok pedig bekaphatják, akik kognitív disszonanciával jönnek, mert nem napi 3x, hanem minden órában pont akkor nézek rá az órára. Egyébként soha nem nézek rá azon kívül.
2020. ápr. 28. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Pí" című 1998-as filmet és az öreg elmondja miért látod.
2020. máj. 1. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5. válaszadó! Mindannyiunknak van belső órája, ha megfigyelted egy idő után te ébreszted az ébresztő órát, magadtól ugyan akkor kelsz fel minden nap, próbáld megzavarni a bioszórád azzal, hogy egyik nap nem nézel az órára, másnap biztos vagyok benne, hogy nem ugyan akkor fogsz az órára pillantani.
2020. máj. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!