Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor lesz a világban nagy...

Mikor lesz a világban nagy spirituális összekapcsolódás? Bővebben lent! Jó olvasást!

Figyelt kérdés

Mikor fog a világ felébredni és átlátni az igazi értékeket és irányt váltani! Mert ezzel az életmóddal, látásmóddal, hozzáállással egymáshoz.

És kérlek ne mondjátok, hogy minden csak rajtad áll, hogy én hogy fogom fel meg, hogy bennem kell megváltoztatni a látásmódot meg efféle unalomig sablonos széllel bélelt hippi magyarázatot!

Én tudom, hogy ez is igaz de néha össze is kell kapcsolódni és közösségben is kell gondolkodni!

Néha közösen kell dolgozni a nemesebb célélt!

JOBBÁ TENNI A VILÁGOT MINDENKI SZÁMÁRA!

Az alkotással és a szeretettel fent tartható az élet!

Az életet pedig becsülni kell! Egyszóval a mi kötelességünk fenntartani és tovább adni a következő generációnak! Az élet értelme jót cselekedni a világon!

2020. ápr. 17. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb mondatoddal egyetértek... De mi pontosan a kérdés? Hogy mikor fog valami csoda történni amitől majd mindenki "felébred" és megváltozik valamilyen módon pozitív irányba? Ilyen eseményre én nem számítanék. Minden problémát megoldó esemény nem fog jönni. Történhetnek dolgok amik összehoznak néhány közösséget (pl. a mostani járványra néhány ember meglepően konstruktívan reagált), de csoda nem fog történni.
2020. ápr. 17. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt vallom,hogy cselekedjünk minél több jót a világon. De szerintem az,hogy mindenki közösen osszefogjon,sajnos olyan nem lesz.

"És kérlek ne mondjátok,hogy minden csak rajtad áll,hogy én hogy fogom fel meg,hogy bennem kell megváltoztatni a látásmódot "

És pont ez a baj,amit írtál. Mármint nem a te latasmodod,hanem az,hogy nagyon sokféle ember van a világon nagyon sokféle latasmoddal ,van aki jobbal van aki rosszabbal. És akik mondjuk máshogy látják,ők is úgy gondolhatják,hogy nem őket kell megváltoztatni.

És nem tudjuk megváltoztatni mindenki látásmódját.

2020. ápr. 17. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Elnézve a mostani helyzetet, úgy gondolom, majd ha piros hó esik.
2020. ápr. 17. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Kb. soha! Az emberek nem akarnak feláldozni semmit, mindenki a másikra mutogat hogy ő hozzon áldozatot. Bólogatnak hogy óóó jaj globális klímaváltozás, majd beül az autójába, felül a repülőre mert megy a tengerpartra stb. s ha megkérdezik, akkor azt mondja "hozzanak áldozatot a gazdagok / az USA / Kína stb." mindenki más, csak ő maga ne.
2020. ápr. 18. 02:01
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Mindenki csak mutogat a másikra ahogyan írják!

Az emberi természet sajnos ilyen.

Amikor pedig érdekekről van szó akkor semmi sem számít!!

2020. ápr. 18. 10:22
 6/6 anonim válasza:
100%

Kedves gondolat részedről...

Az emberi természet, mint olyan, illetve a jelenlegi társadalmi berendezkedésünk - világviszonylatban - teszi ezt úgymond lehetetlenné. Kisebb közösségekben talán meg lehet tapasztalni az összetartozás kollektív, pozitív erejét, de amíg ember él a földön, addig lesz fájdalom, keserűség etc; ami nem teszi lehetővé ennek megvalósulását. Ezt bizonyára megtapasztalod családi szinten is, ha morcos vagy egyik rokonodra. Ez az, csak kicsiben. :) Minden irányított szinte. A szegénység-gazdagság mérlegét nem lehet kibillenteni, mert akkor dől az egész, amit hosszú évszázadok óta felépített az uralmi rendszer. Itthon is a nagytőkések szívják a "munkásosztály vérét a politika segítségével... Nincs ebben semmi összeesküvéselmélet, csak kicsit körbe kell nézni a világban. Sokan szeretnék megtapasztalni azt, amiről írtál, de legalább ennyi ember küzd a hétköznapi dolgaival, mert ez a "dolga" munka, család, számlák... ez a legelső feladat, ami reggel eszébe jut, a többit elfelejtik, hátrébb kerül a sorban, mert MAJD. Ha lesz időm, nyugalmam, pénzem, ételem, stb... Nagy világégésnek kell bekövetkezni ahhoz - szerintem -, hogy az értékek átbillenjenek pl. a természetünk, vagy az állatok védelmére. (nem a legjobb példa) Ahol csupán emberek lehetünk gyermeki mivoltunkban. Ahol a szeretet, a segítségnyújtás érték és nem csak egy new wave hipster gondolat, vagy tett, amit feltehetünk a jutubra, hogy minél több lájkot kapjunk. Minden ember ebben kondicionálódik, aki egy cseppet is részesült valamilyen társadalmi dogmában. Meg kell felelni, különben kirekeszt a mikro-makro közeged, persze mindez tudatalatti reakció. Ha kiruccannánk Galapagos egyik, -a világunk elől elrejtett törzséhez, kiderülne mi is kellene a tökéletes élethez. A nagy büdös semmi. Természetesen az ételen, egészségen és a biológiai szükségleteinket kielégítő körülményeken kívül. Nekünk mi jutott? Iphone, malacka az ágyban, gigatévé, hibridkutyák, szilikonarcok, ránctalanító 20 éves gendersemlegeseknek albínó bálnanyálból, sorolhatnám. Legyél te a legjobb és tegyél meg mindent ezért, és persze fogyassz! Ezért b@asszák tele a tvt, meg a mai "slágereket" stresszfaktorokkal, mert a shopping, mint olyan, nyugtat. Élj túl, élj kényelmes életet, tegyél meg mindent az egészségedért. Minden 2. reklám valami elcseszett "orvosság". Ha nem írnák rá a cigis dobozra, hogy nehéz róla leszokni, nem is lenne olyan nehéz! :)

Jelenleg a marketingesek és a félelem irányítja az emberiséget - a félelmet meg a politikusok. Napokat lehetne ezt feszegetni.

Kicsit elkanyarodtam, bocsi. Remélem a lényegi mondandóm átment. El van ez szabva :D

Én is nagyon boldog lennék, egy ilyen "váltástól". Nem tudok mást mondani annál, ami a könyöködön folyik ki. Teremtsd meg magadban, így esélyt adsz arra, hogy a környezetedben is megszülessen - legalább az igény. Biztosan léteznek Magyarországon is ilyen közösségek, kommunák, járj utána. Én azt látom, hogy lassan, de biztosan visszatérünk a természet gyökereihez. Ez, mint minden társadalmat alakító tényező egy lassú és hosszú folyamat. Hacsak nem bac be az anarchia, ami lebontja a pénzrendszert mondjuk :) Nézz meg egy részt a Zeitgeistból, ott tisztább képet kapsz a helyzetről és a vágyad tudatos ellehetetlenítéséről.

Tisztellek, hogy így gondolkodsz. Tartsd meg és add tovább! :)

Lélekemelőnek pedig itt egy NAGY kedvenc, Chaplintől:

- nem újkeletű jelenség a felvetésed :)

https://www.youtube.com/watch?v=uUUqJwkBP9k&t=70s

Pacsi

T34

2020. ápr. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!