Mi lehet a túlvilágon?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi vagyok2020. ápr. 13. 21:42
1/5 anonim válasza:
Semmi. Épp ez a lényeg. Ott csak az éberség van. A lehetőségek végtelensége.
2/5 anonim válasza:
Milyen volt a születésed előtt? Na, olyan.
3/5 anonim válasza:
Valami biztos van, szerintem valaminek kell, hogy legyen
4/5 anonim válasza:
Szerinted volt már bármelyikünk is a túlvilágon? Vannak itt zombik meg szellemek? Nem, én sem hinném. Ezt max az tudhatja aki már meghalt de ameddig nem tudsz holtakkal társalogni addig az élők soha nem fogják megtudni mi van a halál után. Logikus
5/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek megvan a sajat menyorszaga es pokolja. En ugy tudom elkepzelni, mint mikor nagyon jot almodunk, vagy remalmunk van. Nem hiszem, hogy lenne tulvilag, szerintem csak az agyunk fog krealni vmit halalunk pillanataban. Amit embereknek meselnek, hogy ok voltak a masvilagon, azt csak az agyuk mukodesehitette el veluk. Annyi mindent nem tudunk meg az agymukodesrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!