Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Démon űzés hogyan zajlik?

Démon űzés hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akit már egy ideje nem hagy békén egy démon.Előfordult hogy késsel megvágta.Legutóbb fényes nappal jelent meg nem szólt semmit csak hírtelen démoni jelölést rakott rá.Már 4 haverom látta azt a démont akiről szó van.Tudom ez a egész nagyon fúrcsa nekem is az mivel vallásos vagyok.Valaki tudna nekünk segíteni?
2020. ápr. 11. 18:30
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tudom, hogy majdnem három évvel később írok, remélem a barátod már jobban van.

A démonűzés benne van a Bibliában, hogyan kell.

Betűzök ide egy videót angolul, hogy lásd hogyan zajlik.

https://www.youtube.com/watch?v=mSKousBmmaA&t=8245s

Jézus Krisztus nevében parancsolni kell a démonnak, hogy hagyja el a barátodat/tárgyat/házat. Mindig Jézus nevében, mert neki van hatalma.

Ha előjön a démon, az illető elkezd rázkódni, addig kell neki mondani, hogy itt nincs hatalma, hogy hagyja el a testet (sokszor szájon keresztül), amíg el nem megy. Parancsolni kell neki, ahogy Jézus is parancsolt.

Ha van lehetőség, kérdezd meg a nevét és neve szerint parancsold ki.

Sokszor hánynak, köpködnek ez emberek.

És egyben biztos lehetsz, nem akar majd kimenni. Ott kell maradni, amíg tiszta nem lesz.

Van, hogy egy emberben 3-4 akár 10 tisztátalan lélek is lakik.

Lényeg: Jézus Krisztus nevében parancsolj neki, a maradékot Isten elintézi.

Legjobb, ha többen is imádkoztok mellette, és angyalok segítségét is kéritek.

Isten legyen veletek. Kívánom a legjobbakat.

2023. márc. 19. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!