Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ennek lehet valóság alapja?

Ennek lehet valóság alapja?

Figyelt kérdés
Nemrég kitaláltam egy hasonló érdeklődési körű barátommal egy elméletet. Ennek a lényege az, hogy mivel nálunk is vannak ezerszer, milliószor kisebb élőlények, amit mi szabad szemmel ugye nem is látunk, mi van, ha mi is egy ilyen kis élőlények vagyunk, és valójában az univerzumon kívül egy több trilliószor nagyobb élőlények élnek? Nekik a mi univerzumunk szabad szemmel nem látható, és ez így megy kitudja meddig! Szerintetek? Remélem érthető, hogy mit szeretnék kérdezni, csak ezt így nehéz megfogalmazni. Ha meg esetleg ez az elmélet már létezik, valaki meg tudná mondani a nevét? Szívesen olvasnék erről.

2020. ápr. 11. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, csak épp semmi nem utal ilyesmire.
2020. ápr. 11. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
csak nehogy belelépjünk:)
2020. ápr. 11. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, igen. Szinte minden csillagászattal kapcsolatos vidót láttam már. Némelyikben volt erről szó, hogy esetleg gáznemű, vagy energia lények lehetnek más bolygókon, vagy a világűrben. Ez persze csak elmélet, bizonyíték nincs rá. Hasonló a nem szén alapú lények elképzelés is, amik pl metán tavakban úszkálnak. A videók címe: Idegen világok, Különleges környezetek, Valóban egyedül vagyunk? youtube on fent vannak.
2020. ápr. 11. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
hmmm... de akkor egyszer csak annyit látnánk, hogy egy óriási láb eltapossa a házainkat :O szerintem
2020. ápr. 14. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!