Szerintetek, ha létezne Isten, vagy Istennő, hogy nézne ki, milyen jellemvonásaik lennének?
Szándékosan nem írtam vallás kategóriába, mert szerintem az úgymond "istenek" és "istennőknek" nem feltétlenül lehet kapcsolata a vallással. Legfőképp arra lennék kiváncsi, ha meghalljátok az isten/nő szót, mind ugyanazon karakterisztikákra(ez lehet mind belső tulajdonság, mind külsőség) gondolunk, vagy mind másra?
Ha belegondoltok ez egy érdekes felmérés :)
Ha tudnátok, linkelnétek egy olyan képet egy férfiról vagy nőről aki szerintetek legjobban hasonlít egy Istenre.. ez lehet egy új/régi festmény, egy sztár, hétköznapi ember, számítógépes art, bármi? (Itt most nem rendkívüli szépségre gondolok, inkább az arcvonásaikat szeretném megnézni azokról, akiket linkeltek)
Ha én meghallom az istennő szót nekem a God of War Chains of Olympus játékról jut eszembe Persephone
vagy az istenről ugyanennek a játéknak a harmadik részéből Helios
vagy Amy Lee az Evanescenceből
Hasonlít kicsit is aminket én linkeltem az általatok elképzelt istenekre/istennőkre?
kiváncsi vagyok ti kiket linkeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!