Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik a felelősek a koronavírusért?

Kik a felelősek a koronavírusért?

Figyelt kérdés
Mert azt ne mondja senki, hogy csakúgy megjelent és kész...

2020. márc. 26. 18:04
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%
17: olvasgass, ne csak konteókat. Közzé is tették a kutatás eredményét.
2020. márc. 26. 23:16
 22/31 lencsefőzelék ***** válasza:
30%

19-es: mondta Andersen. A nagy mesemondó?

Még ebben is több igazság van:

https://www.youtube.com/watch?v=za5GF5zqej0

2020. márc. 27. 01:06
 23/31 anonim ***** válasza:
16%
Miért mondta ezt a rendőr a sofőrnek? Magyar sofőr?
2020. márc. 27. 10:05
 24/31 anonim válasza:
5%
A rohadt kis sárgák akik mindent megesznek ami mozog. Úgy csinálnak mintha afrikában éheznének és rászorulnának,de közben nekik van a legnagyobb gazdaságuk a világon és ezek ilyen "ínyencségek" amiket kvára nem kéne megenni..egyszerűen képtelenek civilizáltan és higénikusan élni.
2020. márc. 27. 11:59
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

- A denevérek. Rajtuk mutált ki a vírus

- Tobzoskák. Ők terjesztették el

- Kínaiak. Ők esznek tíltott denevéreket meg tobzoskákat

- Bill Gates és az illuminati. Ők tenyésztették ki és szimulálták le a kort.

Lehet választani...

2020. márc. 27. 13:16
 26/31 anonim ***** válasza:
85%
Ha spirituális úton járnál, akkor tudnád, hogy felelősöket keresni hatalmas őrültség.
2020. márc. 27. 13:24
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

#16 Ezt értem, de akkor ez hogy volt pontosan? Valaki nyersen denevért evett, vagy mi? Állítólag valami piacon indult el a dolog, de ezt akkor honnan lehetett tudni? Valaki vett valamit egy vuhani piacon, teszem azt denevért, ha lehet ott azt is kapni, aztán megette otthon nyersen, és megbetegedett tőle? Vagy most mi van akkor?

Aztán ugye, ott van a labor is a közelben. Az egész dolog nekem is zavaros. Meg hogy pont Kínából indult, amelyik a legnagyobb veszélyt jelenti az USA gazdaságára. De hallottam még furcsább dolgokat is, olyanokat, amiket már nehéz bárhogyan is megmagyarázni. Aztán most talán Ázsiában sikerült megfékezni, viszont mi, Európa meg a világ többi része szívjuk meg.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen zavaros témákban terjednek a leginkább a különféle elméletek, amelyek valamelyike igaz is lehet.

2020. márc. 27. 13:24
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
#26 Igen, ezt a Bill Gates-verziót meg a szimulálást azt hallottam én is.
2020. márc. 27. 13:28
 29/31 anonim ***** válasza:
82%
28-as! Nem zavaros, csak tájékozatlan vagy...már elnézést. ilyen, hogy állatról-emberre átkerül egy fertőzés ez mondhatni mindennapos. Csak az esetek 99.9%-ában nem mutálódik úgy, hogy utána emberről-emberre is fertőzzön. Most ez megtörtént ráadásul egy olyan vírussal, amit korábban nem ismertek, így védekezési mód sincs ellene, legalábbis még.
2020. márc. 27. 15:25
 30/31 anonim ***** válasza:
82%
Aki pestisért, spanyolnátháért, koleráért stb. a természet és a mutációk, meg a felelőtlen emberi viselkedés. Utóbbi most különösképpen ha nem maradsz otthon!
2020. márc. 27. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!