Hogyan idézzem meg Jimint a bts-ből?
Figyelt kérdés
Csomó ilyen szellemidézős dolog van a neten, de valaki nem tudja véletlen, hogy hogyan kell élő embert megidézni? Válaszaitokat előre is köszi!2020. márc. 11. 21:08
1/10 anonim válasza:
Én mamutokat szoktam megidézni, ha már nagy a fű a kertben, szépen rendben tartják a pázsitot. Embereket nem, mert a legutóbb majd 3 napot benn tartottak a rendőrségen emberrablásért, mire nagy nehezen sikerült tisztáznom magam. A mamut a tuti, az senkinek se tűnik fel, ha hiányzik egy.
2/10 A kérdező kommentje:
De mi a titok? Én bárhogy próbálkozom nem jön össze... Vagy a gyertya-tükör kombó már gagyinak számít?
2020. márc. 11. 21:16
3/10 dikacigus válasza:
Azt hallottam ha 0-24be kántálod a nevét akkor 3 nap múlva ott terem az ágyad mellett miközben polipot zabál
4/10 anonim válasza:
Azt mondják ha a wc-be nézve a tükörképeddel szemben elmondod a nevét 47 alkalommal és lehúzod az üzenetet a retyón akkor a wc tartály feltöltődésekor az adott személy is átkerül oda, csak vedd le a fedelét hogy ki tudjon bújni.
Viccet félretéve azért nem sikerül neked mert az idézés baromság és nem lehet megcsinálni szóval ne foglalkozz vele és ne csinálj hülyét magadból :D
5/10 anonim válasza:
Ha hitlernek öltözve 12 órán át susogod a nevét egy kiló parizelen állva,kedd éjfélig, akkor lehet megjelenik az árnyéka.
7/10 anonim válasza:
Énekeld hamisan a számait éjfélkor egy sókör közepén, és három fekete gyertyával a kezedben.
Valaki biztos meg fog jelenni, ha nem is ő...
8/10 anonim válasza:
Menj el Koreába, rabold el, és utána tegyél úgy, mintha megidéznéd.
9/10 anonim válasza:
Ahh... Akkor azért hallom egy ideje a kopogást a gradróbból. Rossz helyre idézted. Ha van egy Yoongi a gardróbodban véletlenül, elcseréljük? Pls
10/10 Km02 válasza:
Menny fel egy magas épületre, alj ki a szélére és.................. Ugorj le róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!