Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beköltöztem egy házba, ahol...

Beköltöztem egy házba, ahol minden ajtóról hiányzott az egyik kilincs. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2020. febr. 20. 00:42
1 2
 11/19 zol56 ***** válasza:
85%
Babonából valaki kint akart tartani valakit. Rosszabb esetben bent. Nem fizikális személy. Esetleg ijesztgetés céljából, de lehet megannyi számunkra megmagyarázhatatlan oka is.
2020. febr. 21. 08:52
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Lusták voltak behúzni a csavart és leesett az egyik fele, idővel meg elrakták akárhova, avagy direkt szedték le kutya/macska/kisgyerek miatt.
2020. febr. 21. 12:52
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyanúgy levehették volna mindkettőt, ha méhtelepre akarták vinni!"

Jó. Akkor következtess ebből arra, hogy mégsem a méhtelepre akarták vinni. Hanem valamelyik másik variáció: írtak már eleget.

2020. febr. 21. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Hol volt, hol nem volt, Volt egyszer egy kilincs tovább nincs. Ha az ajtón két kilincs lett volna, az én mesém is tovább tartott volna. Jó éjt gyerekek
2020. febr. 23. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Volt egyszer egy kilincs tovább nincs."

..., mese tovább nincs.

Milyen régi szöveg! :)

2020. febr. 24. 02:25
 16/19 anonim válasza:
85%

A téma megközelítése:

Eredetileg volt-e mind a két oldalon?

Amennyiben a válasz nem, akkor a jobb vagy a bal oldalról, a külső vagy a belső oldalról hiányolják?

Az ablakon van-e rács?

Az egy négyzetméterre jutó egység-, formaruhások száma a “költözés” időpontjától számítva növekedett-e?

...

2020. febr. 26. 12:27
 17/19 A kérdező kommentje:
A házat vettem. A kilincsek hiányát akkor vettem észre, mikor beköltöztem. Erre különösebben nem figyeltem, mikor megnéztem a házat. Nem hiszem, hogy a szerződés megkötése után vették volna le. Az eladók anyagi helyzete ezt egyáltalán nem indokolta volna. Főleg mit kezdenének fél kilinccsel? Ha használni akarták volna, vagy MÉH-be vinni, akkor levették volna mindkét oldalról. Ezzel kapcsolatos kérdésemre nem válaszoltak.
2020. febr. 28. 19:02
 18/19 geza tozser válasza:
52%

Most akkor áruld el azt hogyha a KŰLSŐ kilincs hiányzik, hogyan mész be a BEZÁRT szobába?

De ha a BELSŐ hiányzik és behuztad magad után az ajtót,

hogyan mész onnan ki?

A sikeres megfejtés jutalma az hogy vehetsz egy oda való kilincset mindenhová.

Miért nem hivod fel a volt tulajt azért hogy megtud mi volt az ok rá?Vagy az ingatlanügynököt?

2020. febr. 29. 21:42
 19/19 A kérdező kommentje:
18-as: Minden ajtó nyitva volt eredetileg a házon belül. Nem volt ingatlanügynök, privát eladási szerződés volt. Új kilincseket kellett vennem, ez nem volt gond. Csak azt szeretném tudni, hogy mi értelme volt minden ajtón csak az egyik oldalon leszedni a kilincset?
2020. márc. 2. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!