Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "karantén...

Mit jelent az, hogy "karantén alatt van a Föld"?

Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 01:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Itt megfigyelnek minket a tudjukik.
2020. febr. 18. 10:05
 12/24 anonim ***** válasza:
4%

Az itteni szellemek nagyon sajátosak. Nagyon betegnek hívnám őket( igen bárki egómanó, aki ezt olvassa, mi itt mind erősen sorstársak vagyunk. A legjobbtól a legrosszabbig szélsőségesen betegek).

Míg a népek közel 100%a tud egymásról, mert hiába hiányosak és betegek ők is,nem ennyire szupererősen betegek, mint mi, így negatív katalizátorból is kevesebb kell nekik. Negatív katalizátor mint az agymosás, hiedelmet, triviális eszmék, még abszurdabb rendszer, stb. De mivel nekünk ilyen szélsőséges körülmények kellenek, abba már nem fér bele, hogy tudjunk a rendszer földön túli részéről, mert akkor velejáró lenne, a kommunikáció, amiből jönne, hogy mindenki eléggé a jó irányba tartana, amivel nem tudnánk kitanulni fiatal szellem fázisainkban a sok mocsmot, ami bennünk van addigra.

Nos ennyi. Emiatt el vagyunk zárva a létezés többi részétől, még e aprócska fizikai síkon is.

2020. febr. 18. 10:09
 13/24 anonim ***** válasza:
94%

A fenébe hogy karantén alatt vagyunk, pedig épp a Holdra készültem :/

Egyébként lehet hogy még 100 fényénél közelebb is van/volt élet. Csak a helyzet az hogy 1 fényév is hatalmas távolság.

Élet biztos hogy máshol is van, de arról mindenki megfeledkezik hogy NEM egy időben. Lehet hogy 100 ezer évvel ezelőtt a valahol középkori szinten lévő szerzemények éldegéltek innen 1 fényévnyire de mára nyomuk sincs.

2020. febr. 18. 10:45
 14/24 anonim ***** válasza:
21%

"#4 Mit akarsz ezzel mondani? Ha te valami tagadó vagy, akkor mit keresel itt ebben a kategóriában?"

Már ne is haragudj, de ennél beszűkültebb nézőpontot akarva sem tudnál megfogalmazni. Felteszel egy kérdést, amire csak olyanoktól vársz választ, akik egyetértenek veled. Kiírhatnál egy nemzeti konzultációt is akár.

Egyébként akkor a párkapcsolati problémák topikba csak olyanok írhatnak, akiknek párkapcsolati gondjaik vannak?

A politika témakörbe csak politológusok mehetnek?

A természetfeletti lények részre pedig csak természetfeletti lények írjanak?

2020. febr. 18. 10:46
 15/24 A kérdező kommentje:

#15 Te teljesen el vagy tévedve! Ha ez beszűkültség, akkor az mi volt, amikor én a tudomány rovatban régebben feltettem olyan kérdéseket, amiknek maximum részben van közük az ezotériához, de közvetlenül nincsen, és küldött át ide egy pár hozzászóló, és aztán még a kérdésemet is áttették ide! Na az mi, ha nem beszűkültség?

Itt szó sincsen arról, hogy nem írhat ide akárki, de értsd már meg, hogy nem arra vagyok kíváncsi, hogy hányan nem hisznek ezekben a dolgokban, mert ez tényleg egy speciális téma. Most mondd már meg őszintén, az olyan válasznak vajon mi értelme van, amit írtál először? Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem hisznek ezekben a dolgokban, és nem az ő ideköhögött tagadó meg trollkodó "válaszaikra" vagyok kíváncsi!

Szó sincs arról, hogy nem írhat bárki, csak nincsen értelme! Ezt a kérdést kizárólag csak ezoterikus keretben lehet értelmezni, tehát még szép, hogy olyan válaszokat szeretnék látni, amik ebbe beleférnek. És írtak is már ilyeneket, de a tiéd az nem ilyen! Én sem írok olyan kategóriákba, amikhez nem értek, és nem érdekelnek. Írhatnék, de minek, nincsen értelme!

2020. febr. 18. 11:14
 16/24 A kérdező kommentje:

#14 Ezt nem lehet tudni. Simán élhetnek most is.

#13 Na valamilyen ehhez hasonló irányban akarok erről beszélni. Ezt a választ át kell még gondolnom, felmerült bennem egy pár kérdés, de még gondolkozok rajta.

2020. febr. 18. 11:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha jól látom, az egyest valamiért törölték, pedig ő inkább sejtelmes választ adott, de még belefért. Nem tudom, hogy csak jelentésre törölnek-e válaszokat a moderátorok, vagy pedig maguktól is. Én nem jelentettem senkit, nem is tudok jelenteni.
2020. febr. 18. 11:52
 18/24 A kérdező kommentje:
A törlés miatt csúszás van, most mindenki sorszámából egyet le kell vonni.
2020. febr. 18. 12:02
 19/24 anonim ***** válasza:
19%

A Holdrautazós 13-as vagyok,későbbiekben is majd 13-ként említem magam.

Kérdező, olvasd el a Lacerta interjút, hosszú de ha tényleg érdekel az ilyen le se fogod tudni tenni. De csak érdekességképpen, nem kell mindig mindent elhinni. Engem is érdekel a téma de nem vagyok elfogult semelyik irányban és nem is szabad annak lenni.

2020. febr. 18. 12:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Mindent azért én sem hiszek el. Nagyjából ismerem ezt az interjút, ez tényleg nagyon jó, de már nem emlékszek arra, hogy mi van benne konkrétan erre vonatkozóan. Majd fel kéne eleveníteni. Az zavar benne, hogy mintha lenézné az embereket ez a lény. Ami teljesen érthetetlen, hiszen arról, hogy mik történtek velük nagyon régen, arról a mai emberiség nem tehet. Sőt, szinte senki sem tud még a létezésükről sem. De ahogy írtam, tartalmilag nagyon jó, érdemes feleleveníteni.
2020. febr. 18. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!