Valamiféle metafora akar ez lenni? Csak mert fogalmam sincs miről beszélsz(írsz)
2020. febr. 14. 16:08
4/10 anonim válasza:
Mi az a liftes játék? :o Nem félek a liftektől, de csak úgy poénból nem utazgatnék vele fel-le, baromi sok áramot fogyaszt, meg más is vár a liftre általában.
2020. febr. 14. 16:12
5/10 anonim válasza:
"Lift egy másik világba
A koreaiak szerint a liftekkel eljuthatunk egy másik világba. Egy párhuzamos univerzumba. A kísérletezéshez menj be egy minimum tízemeletes házba és legyél egyedül a liftben. Nyomd le a 4-2-6-2-40-5 gombokat ebben a sorrendben és készülj fel. Az ötödiken egy nő fog beszállni. Ne nézz a szemébe és ne beszélj vele. Miután belép, nyomd le az első emelet gombját. A lift nem fog engedelmeskedni és felvisz a tizedikre helyett. Hogyha eléred a tizediket, akkor lépj ki a másik világban. Hogyha a nő megkérdezné, merre mész, ne válaszolj. A visszatéréshez használd ugyanazt a kombinációt."
Szerintem erre gondol a kérdező. :D
2020. febr. 14. 16:15
6/10 anonim válasza:
hát hm. Szerintem is sok áramot fogyaszt fölöslegesen, inkább játszunk lépcsős játékot, föl megyünk 4-re lejövünk 2-re és tovább-6-2-4-5, ha találkozunk a lépcsőn egy nővel nem szólunk stb Na milyen? Kipróbáljuk?
2020. febr. 14. 16:29
7/10 A kérdező kommentje:
5/6 igen, erre gondoltam:)
2020. febr. 14. 18:34
8/10 anonim válasza:
Először is, kevés liftben van 40-es gomb, másodszor pedig baromira pazarolja az áramot és a pénzt (amortizáció).
Játszd ugyanezt lépcsővel.
Amúgy értelmetlen, az ezotériába kéne tenni ezt.
2020. febr. 16. 16:21
9/10 anonim válasza:
4 akar lenni az a 40, de csak kikopiztam a cikkből, ahol olvastam, nem javítottam, vszeg elírás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!