Akik a jóslással és a mágia minden ágával foglalkoznak, van fogalmuk a természet fölötti dolgok honnan jönnek?
Kérdező és neked miért fáj az ha valaki nem abban hisz mint te? Én se állok neked papolni hogy ne hidd a hited igaz?
Amúgy meg nincs egyértelműen jó vagy rossz "oldal" hiszen tudod, Lucifer is angyal volt egykoron, Isten pedig a saját fiát áldozta fel a céljaiért (csodák, belé vetett hit stb). Ettől nem mondom hogy rossz, én is hiszem, de nem egészséges a szemellenzés.
Választhatsz, mi legyél szememben:
- bigott hívő, vagy
- kéretlen térítő.
.
"van fogalmuk a természet fölötti dolgok honnan jönnek?"
Van. Ugyanolyan természetgeletti dologban hisznek, mint te, csupán az egyik helyen a főnök neve Isten, a másikon Sátán.
11 '
Kérdező és neked miért fáj az ha valaki nem abban hisz mint te? Én se állok neked papolni hogy ne hidd a hited igaz?
Amúgy meg nincs egyértelműen jó vagy rossz "oldal" hiszen tudod, Lucifer is angyal volt egykoron, Isten pedig a saját fiát áldozta fel a céljaiért (csodák, belé vetett hit stb). Ettől nem mondom hogy rossz, én is hiszem, de nem egészséges a szemellenzés.'
Nem nekem fáj, hanem a Jézusnak. Isten nem a saját fiát áldozta fel, tévedsz hanem önmagát, a Fiú-emberi testi léte. Semmit nem tudtok a bibliáról sajnos.
12
'Ez csak egy ostoba vallási fanatikus, gondolom épp rakja a mágját, hogy negégessen valakit a feszület alatt nert másban mer hinni mint ő. Soha nem tapasztalta meg isten közelségét csak a papokét akik hazug írásokkal ámítják. Ami a mai bibliában van azok nem Krisztus szavai hanem egy nagy marketing'
jézus, és a biblia vallástól függő, nyugodj meg, ilyen is létezik, nem vagyok templomi, papos valássú, hanem evangéliumi, csak is kizárólak Jézusban hiszek, és ebben nincs marketing, ez csak hiten alapul. Az egy dolog hogy sok vallás van én egyikbe se tartozom. És téved meg tapasztaltam isten közelségét.
13
"Választhatsz, mi legyél szememben:
- bigott hívő, vagy
- kéretlen térítő.
.
"van fogalmuk a természet fölötti dolgok honnan jönnek?"
Van. Ugyanolyan természetgeletti dologban hisznek, mint te, csupán az egyik helyen a főnök neve Isten, a másikon Sátán."
Ezel egyet értek. Nem érdekel mi vagyok a szemedbe, bem akarok megfelelni hanem istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!