Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire hisztek a halál...

Szunyo37 kérdése:

Mennyire hisztek a halál utáni létben?

Figyelt kérdés

Tudományos, és vallási dolgokkal tisztába vagyok.

Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi.

2020. jan. 28. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem , gondolkodom .,Minden keletkezés jelenseg körfolyamatok ismétlesek rendszere , az ember miért lenne kivétel ?
2020. jan. 28. 13:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az ember is egy körforgásban él?
2020. jan. 28. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni mi van odaát, úgyhogy inkább abban hiszek hogy ami még addig van azt tegyem a lehető legteljesebbé, boldogabbá.
2020. jan. 28. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni bízok benne hogy van
2020. jan. 28. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehy biztos, az élet...
2020. jan. 28. 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem egyéletes lények vagyunk, mint ahogyan hivatalosan tanítják. (ránk erőltetnének egy egyoldalú játszmát) Amit Jézus ígér, az mindenkinek alapból megvan már. Ez a véleményem.

Ideát. Odaát. = Egyetlen világ. Erre a "mumussal" ijesztgetnek. (megfélemlítés, lealázás, kihasználás)

Összegezve:

nem a halál utáni életben hiszek, hanem az örök életben. A nevek változnak csupán.

2020. jan. 30. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:

a tudomány azt sem tudja miért álmodik pontosan az ember, néha előre megálmodnak dolgokat egyesek

olyan viszont volt már, hogy elég rossz helyzetben voltam és végül úgy alakult, hogy mégsem lett semmi komoly, mert kértem Istent ne legyen nagy baj ..

2020. jan. 30. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Szentül hiszem, hogy van élet a halál után.

Az anyag nem vész el csak átalakul...a tudattal sincs ez másképp.

2020. febr. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!