Hogyan lehet alkut kötni egy démonnal? Hogyan tudom eladni a lelkem a sikerért cserébe vagy olyasvalamiért cserébe amit én szeretnék?
Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 20:41
1/7 anonim válasza:
Ne add el a lelked, még szükséged lesz rá.
2/7 anonim válasza:
Írj egy adásvételi szerződést, amely tartalmazza a vágyadat és, hogy fizettségül felajánlod a lelked. Természetesen mindezt latinul és a saját véreddel. Írd alá, rajzold rá a kiválasztott démonod rúnáit és gyújtsd meg. Füröszd meg tested a hamvakban, majd meztelenül szelld át a közeli erdőt, hempergőzz meg sárban és egy fekete gyertya viaszát csöpögtesd a mellkasodra és a homlokodra, a minta ugyanaz a rúna legyen, amit a szerződésre is kentél. Ha a démon méltónak ítéli fizettségedet, elveszi lelked és vérrel pecsételitek meg az esküt.
3/7 anonim válasza:
Te nem a lelked vagy, te te vagy. Bármit gondolsz lelkednek, nem az vagy.
4/7 anonim válasza:
Ėn vagyok az illetėkes lėlek adás-vėtelekben. "Mond mit szeretnėl gyermekem?
5/7 anonim válasza:
Hallgass a lelkiismeretedre, illetve őrangyalodra..
7/7 anonim válasza:
Nem kerülheted meg a karmádat akkor sem ha egy démonnal szövetkezel. Csak még fájdalmasabb lesz!
Nem mondhatod hogy nem szólt senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!