Most akkor lapos a Föld vagy inkább nem?
Nagyon sokat lehet erről hallani, olvasni!
Szerintetek?
"Én semmiben sem hiszek!"
Akkor egyáltalán nem is közlekedsz?
Én nem tudom. Nincs elég tudásom s a nálam sokkal kevesebb tudású emberek álítják halál biztosan, hogy valamilyen.
Nekem csak az érdekes, hogy a nap sugarai számottevően nem párhuzamosak. Nem tudom, mizu, csak ha a nap és a föld közé a nap is sokszir elférne, akkor s'szabad szemmek észrevehetetlenül párhuzamoshiz közeli arányokkal kéne látnunk a nap sugarait..., szerintem. Aztán erre is van száz meg száz gondolatom, amiből akár egy is magyarázhatja, pl valami légköri fénytörés amiről nem tudok, és még ezer és ezer, amikről nem tudom, hogy hogyan nem tudom.
Nekem az a fura, h senki se tud semmit, még is az emberek 99.9%a abban hisz, hogy tud. Segítek.., nem tudsz. 1#, 2#, és a többi, neked is kérdező.., nem tudjátok. Ennyi a biztos, minden más már csak elmélkedés.
Hát...tányér burokban? A hegyek meg a sült brokkoli.
Vagy azok is elhajlanak?
Mert akkor nem én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!