Szaisztok valaki van még igy?
Figyelt kérdés
Szoval van egyszemely akit mindennel jobban szsrettem de mar reg nem lattam. Es egyezeruen van egy allatunk amibe őt latom mindenben mintha őt irná le akarhanyszor ra nezek az állatra egyből ő jut eszembe. Nem értem honnan johet ez barlehet csak az en agyam hulyult meg.2020. jan. 22. 00:00
1/4 anonim válasza:
Igen csak a te agyad hülyült meg.
2/4 anonim válasza:
Nem meghülyültél csak az agyad mindenre amit látsz, hallasz, érzékelsz az adott személyre asszociál, mert erősen kötődsz hozzá. Az "agyad" (pontosabban a tudat alattid) bele akarja látni mindenbe. Miért? Ki volt ez a személy és miért kötődsz hozzá, mit jelent neked?
3/4 anonim válasza:
Nézz utána az állatok szimbolikus jelentéseinek és meglesz a válasz is a közös tulajdonságokra...
4/4 ******?! válasza:
Valaki biztos, de én nem... Szerintem az előttem lévő is ugyanaz . Küldj neki SMS-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!