Mit jelképez a békésen ülő fekete galamb az erkélyen?
Hogy nekem mit jelent csak azt tudom leírni,majd eldöntöd ebből mit tudsz kamatoztatni..
Sok hülyeség kering pl. a fekete színről mint szimbólum,hogy depressziós leszel tőle,meg hiányzik a nyitottság az egyénből aki ilyet hord,de a kedvencem a "gyász és a lemondás"
Pedig aki feketét kezd hordani inkább törekszik a befeléfordulásra(mélylélektan)..az én szótáramban a feketéhez tartozó jelentések:
a tudatalatti tartománya,a külső káoszból a rend megteremtése,összegzés-letisztulás,álló- és ellenálló képesség (a fekete állatok erősebbek,hosszabb ideig élnek),gondoskodás,befogadás,termékenység (női Jin erő),fegyelmezettség,komolyság,méltóságteljesség,misztikum,beavatások,a lélek alkímiájában a mennyiségi átfordulás a minőségibe-feketedés a nagy mű első foka(a fizikai test a tégely),a felszíni tudat halála az anyag ünneplése(legmélyebb fénysűrűség)...stbstb..
A galamb szimbolikája elsősorban békét hordoz,lélekmadár és szintén női energiákat közvetít,(otthon,biztonság stb.) a feketével párosított sem "beletörődést" jelent,hanem megszelídített sötét energiákat szintén méltóságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!