Akik hisznek dolgokban azokat miért kell megtéveszteni?
Szinte mindenütt próbàlják az embereket becsapni.
Tévében volt valamelyik nap egy gagyi szellemes műsor. Szinte azonnal láttam hogy kamu. Olyanokat is mondták benne hogy a szellem megkarmolt valakit. Én csak nevettem rajta. De itt vannak még a kamu jós műsorok amik szintén az embereket húzzák le. Az internet is hemzseg a becsapóktól. [link]
Olvasni lehet még léleklátókról , auralátókról...
Mikor azt mondják hogy látják nagyapád szellemét , leveszik az átkot..
Na és ezt mire alapozzák?
Csak úgy a semmire állítanak dolgokat és elvárják hogy elhigyjék a humbug-ot.
Az összes ilyesmi átvágás.
Az embereket nem lehet megvédeni a saját hülyeségüktől.
Aki hinni akar ilyen marhaságokban, azt nem lehet lebeszélni róla...
És én hiszek a lélek létezésében de az nem jelenti azt hogy el kell hinnem a becsapásokat.
Kérdező!
Ne nézz ilyen műsorokat és nem idegeled fel magad!
valamilyen nyeresegvagybol, ez elsosorban penz, anyagi, de valakik elvezkednek ezzel
valakik szorakoztatasnak veszik (lasd buveszeket is pl.)
de lehet kolcsonos is vagyis a "hivok" igenylik azt amit kapnak, mindegy mi az csak kapjanak, ez is "nyereseg" nekik akkor is ha valojaban nem
errol szol az ilyen hit
"és elvárják hogy elhigyjék a humbug-ot."
Nem!
Fordítva ülsz a pacin.
Ők azt várják el, hogy az illető fizessen azért, mert valaki olyat mond nekik, ami számukra hihető!
Aki nem hisz az ilyesmiben, eleve nem fordul "médiumhoz, látóhoz".
Aki viszont hozzájuk fordul, elvárja, hogy megerősítve legyen HITÉBEN.
Akinek pénze van, elvárja igénye szerinti kiszolgálást, a másik oldalon pedig mindent megtesznek, hogy a fizető vendég elégedetten távozzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!